На «Динамо» вшанували переможців «Ліги дворового футболу»

На «Динамо» вшанували переможців «Ліги дворового футболу»

Завершилися чемпіонат та Кубок Києва в «Лізі дворового футболу», всіляку підтримку в проведенні яких надає футбольний клуб «Динамо» (Київ). У церемонії нагородження найкращих команд ліги взяли участь заслужений майстер спорту Володимир Мунтян, президент Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко, президент Молодіжної федерації дворового футболу «Футбол у кожен двір» Олександр Онищенко та президент ГО «Єдність, спорт та дружба» Євген Шолух. Вів урочистий захід заслужений журналіст України Олександр Липенко.

Восени 2014 року «Ліга дворового футболу» вийшла на якісно новий рівень. Збільшилася кількість учасників, зріс рівень майстерності, підвищилася інтрига. Боротьба за кожен приз точилася в запеклій боротьбі, а переміг, як кажуть, найсильніший.

Отже, володарем Кубка «Футбол у кожен двір» у віковій категорії 13-14 років стала команда «Локос» (Шевченківський район). Найкращим гравцем турніру визнано Володимира Сідляренка (команда «Шторм»).

Володарем Кубка «Футбол у кожен двір» у віковій категорії 15-16 років стала команда «Північ» (Оболонський район). Найкращий гравець турніру Максим Онишенко (команда «Альта»), найкращий воротар Максим Гущі (команда «Відрадний»).

Володарем Кубка «Футбол у кожен двір» у віковій категорії 17-18 років стала команда «Фаворит» (Шевченківський район). Найкращий гравець Ілля Яловенко (команда «Фаворит»), найкращий воротар Андрій Слєпуха (команда «Фаворит»).

Переможцем чемпіонату «Футбол у кожен двір» у віковій категорії 18-25 років стала команда «ОСОФ» (Оболонський район). Друге місце посіла «Нова» (Голосіївський район), третє «Патріот» (Шевченківський район).



Усім переможцям були вручені красиві трофеї Кубка, пам'ятні медалі, а також сувеніри від ФК «Динамо» (Київ).

У зверненні до учасників Ліги дворового футболу президент Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко відзначив важливу соціальну роль турніру в спортивному житті міста, із кожним роком зростаючий авторитет турніру та все більше число учасників. А легендарний футболіст Володимир Мунтян побажав хлопцям не зупинятися на досягнутому, продовжувати займатися футболом та вести здоровий спосіб життя.

Більше про турніри розповів президент Молодіжної федерації дворового футболу «Футбол у кожен двір» Олександр Онищенко:

- Ми вже чотири роки займаємося проведенням таких змагань. Це самоорганізація хлопців, по школах розвішуються оголошення, збираються команди, проводиться жеребкування та безпосередньо самі ігри. Зараз турнір проводимо в семи районах Києва. Тут немає професіоналів, максимум грають випускники міських футбольних шкіл. Є чотири вікові категорії. Ті хлопці, які в першому сезоні брали участь у молодшому віці, тепер перейшли до середнього. Радує, що турнір розвивається, поступово здобуває авторитет. Цієї осені в чемпіонаті та Кубку брали участь близько 70 команд, більше 700 футболістів. Ми раді співпраці з ФК «Динамо» (Київ), для нас вона стала новою мотивацією та викликом. Тепер є додаткова відповідальність, щоб турнір відповідав високому рівню нашого улюбленого клубу.

*фото В.Тимченка

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер