На 1-му зборі в суперниках «Ференцварош», «Стяуа», «Базель» та «Люцерн»

На 1-му зборі в суперниках «Ференцварош», «Стяуа», «Базель» та «Люцерн»

Отже, з 10 до 13 січня «біло-сині» будуть тренуватися на базі в Кончі-Заспі та проходити медобстеження в клініці «Борис».

На перший підготовчий збір, до іспанської Марбельї, підопічні Олега Блохіна вирушать 14 січня, виліт запланований о 9:00. В його рамках команда проведе чотири контрольні матчі. 18 січня з угорським «Ференцварошем», 21 січня з румунським «Стяуа», 23 і 26 січня зі швейцарськими «Базелем» та «Люцерном» відповідно.

Увечері 26 січня динамівці повернуться до Києва, отримавши два вихідних. 29 числа команда знову вирушить до Марбельї, на другий підготовчий збір. 12 лютого «Динамо» повертається до Києва, щоб 14-го на НСК «Олімпійський» провести перший офіційний матч у 2013 році, в 1/16 фіналу Ліги Європи проти французького «Бордо».

З 16 до 20 лютого в планах «біло-синіх» нетривалий збір все в тій же Марбельї та один контрольний матч (17 лютого). З південного узбережжя Іспанії команда вилетить до Бордо, на матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи (21 лютого).

Враховуючи погодні умови в Києві в останні дні зими, заключний період підготовки до першого в новому році матчу в чемпіонаті України (3 березня, НСК «Олімпійський», проти «Кривбасу») динамівці проведуть в Туреччині. Збір пройде з 23 лютого до 1 березня з одним запланованим контрольним матчем (26 лютого).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер