Перший успіх Олексія Михайличенка

 Перший успіх Олексія Михайличенка

У лютому і березні збірна Україна під керівництвом Олексія Михайличенка провела товариські матчі. Спочатку «жовто-сині» розійшлись миром із Кіпром (1:1), а потім перемогли сербів.

У поєдинку з балканцями команда Михайличенка показала впевнену гру. У першому таймі наші футболісти шукали підхід до воріт Стойковича, а після перерви двічі впродовж трьох хвилин оформили перевагу. Першим це зробив Андрій Шевченко, підправивши м’яч у ворота після удару дебютанта збірної Голайдо, а потім точно пробив із далекої відстані Назаренко.

Захисна лінія українців складалась переважно з динамівців. На лівому флангу вийшов Несмачний, на правому Допілка, а в центрі пару Чигиринському склав Мандзюк. Ще одним динамівцем, який вийшов у стартовому складі, став Гусєв. Його в перерві між забитими м’ячами замінив Гай. Останні 15 хвилин, замінивши Вороніна, провів на полі Мілевський.

Після матчу Михайличенка підкреслив, що до жодного з футболістів і цього немає претензій. Відзначив наставник гру захисників Допілки і Мандзюка.

Україна - Сербія - 2:0 (0:0).

Україна:
Кернозенко, Допілка, Мандзюк, Чигринський, Несмачний, Гусєв (Гай, 55), Тимощук, Назаренко, Голайдо (Воробей, 88), Воронін (Мілевський, 76), Шевченко (Гладкий, 87).

Голи: Шевченко (54), Назаренко (57).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер