Молодіжна збірна України із трьома динамівцями стала переможцем турніру Лобановського

Молодіжна збірна України із трьома динамівцями стала переможцем турніру Лобановського

У півфіналі змагань синьо-жовті поступилися супернику з рахунком 0:1. Щоправда, господарі виступали командою на два роки молодшою.

У цьогорічному розіграші опоненти вже в якості молодіжних збірних зустрілися у вирішальному поєдинку. Нагадаємо, що в півфіналі Ізраїль виграв у Болгарії, а Україна перемогла Кіпр.

У першому таймі українці провели небезпечну атаку: Топалов дальнім ударом перевірив пильність воротаря ізраїльтян. На добиванні Смирний цілив у ближній кут, але голкіпер Охайон був на висоті. А на 37-й хвилині господарі залишилися в меншості. Козак відмахнувся від суперника, за що отримав червону картку.

Після перерви українці чекали свого шансу в контратаці. І дочекалися його на 69-й хвилині. Топалов віддав передачу до штрафного, а там Мудрик, розібравшись із воротарем гостей, влучив у ціль із гострого кута - 1:0.

Підопічні Руслана Ротаня, граючи в меншості більше тайму, зуміли проявити характер і виграти турнір вперше за 10 років.

У матчі взяли участь троє динамівців: півзахисник Богдан Білошевський провів на полі увесь матч, Ахмед Алібеков був замінений у перерві, а Євген Смирний – на 60-й хвилині.

Фото: Оксана Васильєва

Турнір Валерія Лобановського. Фінал

5 червня. Київ. НСК «Олімпійський».

Україна (U-21) - Ізраїль (U-21) - 1:0 (0:0)

Україна: Білик, Мілованов, Бабогло, Чеберко, Лебеденко (Стецьков, 60), Козак, Білошевський, Алібеков (Биков, 46), Смирний (Мудрик, 60), Топалов (Лєднєв, 88), Кожушко (Луньов, 65).

Гол: Мудрик (69).

Попереджений: Броун.

Вилучений: Козак (37).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер