Молодіжна збірна України із чотирьма динамівцями здобула вольову перемогу над Шотландією

Молодіжна збірна України із чотирьма динамівцями здобула вольову перемогу над Шотландією

Поєдинок розпочався із неприємності для підопічних Олександра Головка. Вже на 1-й хвилині Брофі отримав пас на хід, віддав у центр під удар Моргану, який поцілив у ближній кут.

Втім, ця обставина не засмутила господарів, і, незважаючи на психологічну перевагу гостей, вони змогли відігратися. Михайличенко, який належить «Динамо», але виступає на правах оренди у складі луганської «Зорі», зробив подачу з лівого флангу, ще один динамівець Шепелєв класно скинув м’яч під удар Зубкову, і форвард синьо-жовтих з допомогою невеликого рикошету від захисника зрівняв рахунок.

Логічним втіленням ігрової переваги українців у другому таймі став ще один м’яч Зубкова. Олександр пробив з-за меж штрафного майданчика по центру, безпосередньо в голкіпера, але від його рук м’яч відлетів за лінію воріт. А вже у компенсований час Коваленко покарав шотландців, які пішли вперед великими силами та встановив остаточний рахунок 3:1 на користь «синьо-жовтих».

У поєдинку зі збірною Шотландії взяли учать четверо представників нашого клубу. Віталій Миколенко, Денис Попов та Володимир Шепелєв зіграли повний матч, а Микола Шапаренко вступив у гру наприкінці другого тайму – на 83-й хвилині.

Відзначимо, що за підсумками 9-ти турів збірна України U-21 посідає другий рядок таблиці, який дає шанс на участь у плей-офф. Свій наступний і вирішальний поєдинок команда Олександра Головка проведе 16-го жовтня на виїзді проти однолітків із Нідерландів. Початок матчу о 19.30.

Нагадаємо, що до фінальної стадії молодіжної першості Європи 2019 року потраплять, окрім господаря турніру, Італії, найсильніші команди дев’яти кваліфікаційних груп і два переможці плей-офф. Причому до стиків проб’ються тільки чотири з дев’яти других команд, що матимуть кращі показники в матчах з першою, третьою, четвертою та п’ятою збірними групи (відсіюється аутсайдер).

Відбір до Євро-2019 (U-21). Група 4

Україна (U-21) – Шотландія (U-21) – 3:1 (1:1)

Україна: Лунін, Миколенко, Шепелєв, Кирюханцев, Коваленко (к), Зубков (Шапаренко, 83), Луньов (Третьяков, 38), Михайличенко, Швед (Борячук, 71), Попов, Піхальонок.

Голи: Зубков (32, 56), Коваленко (90+4) – Морган (1).

*Фото - прес-служба ФФУ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер