Молодіжна першість. «Зоря» – «Динамо» – 0:0

Молодіжна першість. «Зоря» – «Динамо» – 0:0

В Луганську молодіжна команда «Динамо», незважаючи на всі зусилля, так і не змогла зломити опір місцевої «Зорі». В місті Краснодон на стадіоні імені Ленінського Комсомолу підтримати свою команду зібралася значна армія вболівальників, а команда прагнула робити все, щоб їх порадувати.

З перших хвилин гра відзначалася жорсткістю. Спочатку суперники збили Теміле й Білала, потім у зіткненні постраждав Огіря, але, на щастя, всі змогли продовжити гру. Перший небезпечний момент у матчі на рахунку динамівців: після розиграшу штрафного на правому фланзі намагався пробити Сокол, але захисники заблокували його удар. Господарі відповіли «пострілом» Огірі, який також прийняли на себе захисники. Незабаром капітан луганців зробив небезпечну подачу з кутового, яку головою замикав Малий, – невлучно. Тим часом біля протилежних воріт Сокол прострілював на Морозюка, але оборона господарів впоралася. Ближче до закінчення першого тайму «Зоря» змусила шанувальників «Динамо» схопитися за голову, коли протягом однієї атаки суперники двічі завдавали ударів по воротах Загладька. Спочатку команду врятував Роман, а після добивання під м’яч кинувся Хачеріді. Ще один момент був у Огірі, але після штрафного в його виконання м’яч пролетів вище воріт.

Після перерви у складі динамівців активністю відзначався Теміле, але, як і в першому таймі, завершити його передачі після сольних проходів нікому не вдалося. В «Зорі» перспективний вихід не реалізував Ісаєнко. Отримавши передачу з лівого флангу, Андрій заплутався з м’ячем, а потім вдарив вище. Ближче до середини тайму Морозюку вдався непоганий прохід по центру, але з його сильним ударом впорався воротар. Не нудьгував у протилежних воротах і Загладько, якому довелося зловити м’яча після удару Білика. Наприкінці гри динамівці мобілізували всі свої сили, щоб забити хоча б один гол, але Теміле пробив вище воріт, а Сокол несильно в руки голкіперу. В результаті – закономірна нічия 0:0.

Володимир Мунтян, старший тренер молодіжної команди «Динамо»:

- Можливо, на хлопцях позначився 12-ти годинний переїзд, через ранній початок гри футболісти не встигли відпочити, тому сьогодні багато гравців були не схожі на себе. «Зоря» грала вдома, тому незалежно від суперника, господарі прагнули проявити свої найкращі якості. Відчувався брак певних футболістів «основи» плюс Сахневич випав. Удома все буде по-іншому. Мені сподобалася обстановка на стадіоні, яка справді сьогодні була футбольною і святковою. Вболівальники молодці. Й рахунок вийшов «мирним».

Віталій Сокуренко, півзахисник молодіжної команди «Динамо»:

- Гра вийшла достатньо важкою, позначився тривалий переїзд. «Зоря» нічого особливого не створила, команда стала ззаду, і в другому таймі просто відбивалася. В нас же була купа моментів, які ми не змогли реалізувати. Було багато зіткнень, оскільки «Зоря» – не дуже технічний суперник, луганці нав’язували боротьбу на кожній ділянці поля і намагалися перемогти за рахунок бажання. Ми звикли, що нам допомагає низка досвідчених футболістів, з якими значно легше. Сьогодні ж грали тільки Допілка, Хачеріді і Морозюк. У перерві тренер сказав продовжувати грати в тому ж ключі, намагатися більше нагнітати обстановку. На жаль, ми не змогли забити.

«Зоря» – «Динамо» – 0:0.

«Зоря»:
Марканич, Гордієнко, Ховбоша (Білик, 65), Головченко, Малий, Ісаєнко, Мазур, С.Макаренко, Огіря (Киселевський, 80), Сикорський (Кохман, 62), Кислий (Костюк, 75).

«Динамо»: Загладько, Допілка, Хачеріді, Пінчук (Коваль, 65), Менжега, Сокол, Морозюк, Білала (Іванющенко, 60), Теміле, Сокуренко, Є.Макаренко (Прокипчук, 55).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер