Молодіжна першість. «Металург» З – «Динамо» – 1:4

Молодіжна першість. «Металург» З – «Динамо» – 1:4

Поєдинок молодіжних команд запорізького «Металурга» і «Динамо» обіцяв бути нелегким. У першому колі запорожці обіграли динамівців у Києві, тому настрій у нашої команди на гру був дуже серйозним. Виїзний матч склався для підопічних Володимира Мунтяна більш вдало й закінчився великою перемогою його команди. Забивши по два м’ячі в кожному з таймів, гості дозволили запорожцям відзначитися лише на останніх хвилинах матчу.

Господарі трималися тільки перші хвилин тридцять, а потім за справу взявся Роман Зозуля. Він підібрав м’яча після боротьби й справа пробив повз воротаря – 1:0. Хоча небезпечні моменти динамівці створювали і до цього... Чого варті удар Дудченка після пасу Морозюка і постріл самого Миколи зі штрафного, коли ворота суперника залишилися «сухими» тільки завдяки реакції воротаря. Після першого забитого м’яча міг відзначитися Морозюк, змістившись у центр, але Коваль в стрибку зумів витягнути м’яча.

Але все ж таки незабаром м’яч знову опинився у воротах «Металурга». Після подачі з кутового господарі не змогли винести м’яча, і Зозуля точним ударом відправив його до сітки – 2:0. Ще за мить той же Зозуля в падінні намагався перекинути воротаря, але м’яч влучив у поперечину. Лише після цього господарі спромоглися на гострий момент біля воріт Рибки. Рудика вийшов віч-на-віч із воротарем, але в останню мить Допілка ціною пошкодження вибив м’яча. Намагався пробити зліва й Сидорчук, але динамівський голкіпер впорався з цим ударом.

У другому таймі наша команда продовжила розпочате. Теміле мало не від центру поля пройшов лівим флангом до самих воріт і завдав небезпечного удару, воротар парирував, але прямо на Дудченка, який без проблем добив м’яча в сітку. До речі, для Костянтина цей гол став дебютним у складі «Динамо». Ну а завершив розгром запорожців знову Зозуля, який вдало замкнув простріл Сахневича з правого флангу – 4:0. Лише на останній хвилині Каськов зміг забити гол престижу у ворота Рудько, який замінив Рибку на 85-й хвилині.

Володимир Мунтян (тренер молодіжної команди «Динамо»):

- Зізнатися, я не очікував, що «Металург» виглядатиме сьогодні слабше, ніж у матчі першого кола. Після гри з полтавською «Ворсклою», коли ми на останній хвилині впустили перемогу, радує, що хлопці серйозно поставилися до сьогоднішнього поєдинку, незважаючи на важку дорогу. Відзначу сьогодні хороше виконання, всі голи були чудовими. Особливо сподобався останній, коли Допілка на правому фланзі віддав м’яча на Сахневича, Андрій прострілив, а Зозуля замкнув – прямо як у підручнику.

* * *

Роман Зозуля (нападник «Динамо»):

- Ми вже три роки не перемагали запорізький «Металург», тому сьогодні перед нами стояло завдання виграти – за будь-яку ціну. На поле ми вийшли із спортивною злістю, і гадаю, все стало зрозумілим уже після першого тайму. Суперник трохи розчарував, я гадав, «Металург» виглядатиме набагато сильніше. Було непросто грати на синтетичному покритті, мені здається, це поле за якістю навіть гірше, ніж те, на якому ми проводили матч з «Металістом» у Харкові.

* * *

Молодіжна першість. 20-й тур

"Металург" З – "Динамо" – 1:4 (0:2)

"Металург" З:
Коваль, Нестеров, Тейку, Геворгян (М.Воробей, 46), Пєвнєв (Довбун, 70; Спичка, 88), Сантрапінскіх, Лазарович (Задоя, 46), Семененко, Сидорчук, Рудика (Кривий, 46), Каськов.

"Динамо": Рибка (Рудько, 85), Допілка, Хачеріді, Сахневич (Пінчук, 75), Прилєпов (Пархоменко, 70), Менжега (Назарчук, 46), Морозюк, Зозуля, Дудченко (Сокуренко, 83), Теміле (Сокол, 79), Макаренко (Білала, 65).

Голи: Каськов (88) – Зозуля (31, 35, 53), Дудченко (51).

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер