Молодіжна першість. «Кривбас» – «Динамо» – 2:2

Молодіжна першість. «Кривбас» – «Динамо» – 2:2

З Кривого Рогу молодіжна команда "Динамо" не змогла вивезти перемогу, зігравши внічию з місцевим "Кривбасом". Команда Володимира Мунтяна з перших хвилин почала наступати на ворота суперника. З ударом Морозюка зі штрафного на правому фланзі впорався воротар господарів, а після удару Прилєпова м'яч пролетів поруч із стійкою. Розіграти гарну комбінацію вдалося Теміле, Фаркашу й Дудченко: Франк від лицьової лінії воріт віддав передачу на Балажа, той – під удар Костянтину, але динамівський нападник пробив несильно, і голкіпер забрав м'яча. Господарі також намагалися не відсиджуватися біля своїх воріт і гостро відповідати на атаки "Динамо". Гарний момент був у Рябова, але в падінні він пробив повз воріт. Небезпечний удар вийшов у Богомазова, але після рикошету від когось із захисників м'яч вилетів на кутовий.

Незважаючи на достатню кількість голевих моментів у першому таймі, команди пішли на перерву за рахунку 0:0. Зате в другій половині зустрічі глядачі побачили цілих чотири голи. Вже на 48-й хвилині динамівці заробили пенальті, який чітко реалізував Морозюк. А вже за 10 хвилин рахунок знову став рівним. Господарі заробили штрафний трохи правіше від воріт Рибки, і Сахно відправив м'яча точно в праву "дев'ятку" – 1:1. Знову вивести свою команду вперед спромігся Сокол. Ярослав вирішився на удар здалеку, перекинув м'яча через голкіпера, який вийшов з воріт, і поцілив точно у ворота.

Матч наближався до свого логічного завершення й чергової перемоги "Динамо", коли на останній додатковій хвилині партнери вивели Дяківа віч-на-віч із Рибкою, і тому не склало великих труднощів прокинути м'яча повз динамівського воротаря – 2:2.

Володимир Мунтян, тренер молодіжної команди "Динамо":

- Нічого страшного, що сьогодні зіграли внічию. Тому і цікавий футбол, що такі матчі непередбачувані до останньої секунди. Хлопці трохи розслабився наприкінці зустрічі, тому й пропустили. Звичайно, ніхто не очікував, що гра буде настільки напруженою. Сьогодні в нас було менше футболістів із першої команди, того ж Зозулі не вистачало. В роздягальні хлопці були дуже засмученими, але я їх заспокоїв. Нічого страшного, адже футболу без помилок не буває.

Ярослав Сокол, нападник молодіжної команди "Динамо":

- Звичайно, ми не очікували подібного результату. На останніх секундах трохи розслабилися, і нам знову не вистачило концентрації. Звичайно, всій команді дуже прикро. Було б не так шкода програти 1:0, як втратити цю перемогу. В майбутньому потрібно бути більш концентрованими, наступного разу будемо намагатися подібного не повторити. Що стосується моменту з пенальті, порушення правил справді мало місце, тому рішення судді справедливе. Приємно, що самому вдалося сьогодні відзначитися, оскільки це мій перший гол за молодіжну команду. Але, на жаль, він не приніс перемоги.

Молодіжна першість. 24 тур

"Кривбас" – "Динамо" – 2:2 (0:0).

«Кривбас»:
Лесько (Дейнеко, 46), Костюков, Соловйов, Павлов (Ляшенко, 46; Дякив, 82), Морозов (Петриченко, 76), Рябов, Сахно (Прокурор, 77), Богомазов, Коломоєць, Нагірний (Мисько, 46), Кудь.

«Динамо»: Рибка, Допілка, Шматоваленко, Пінчук, Сахневич (Пархоменко, 85), Прилєпов (Сокуренко, 70), Менжега (Макаренко, 46), Морозюк, Дудченко (Іванющенко, 63), Теміле (Білала, 73), Фаркаш (Сокол, 46).

Голи: Сахно (57), Дякив (90+3) – Морозюк (48, пен.), Сокол (69).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер