Молодіжна першість. «Динамо» – «Металіст» – 4:1

Молодіжна першість. «Динамо» – «Металіст» – 4:1
Роман Зозуля

Напередодні матчу третього туру прем'єр-ліги України між «Динамо» і «Металістом» свій поєдинок традиційно провели й молодіжні команди. Динамівці не залишили гостям шансів, обігравши їх з рахунком 4:1.

Причому господарі вийшли вперед уже на третій хвилині матчу, коли хорошою передачею Верпаковскіса зумів скористатися Ярмоленко. Але пропущений в дебюті матчу гол не збентежив «Металіст». Вже через п'ять хвилин м'яч з сітки довелося виймати Рибці, коли Курилов виявився найрозторопнішим у штрафному майданчику динамівців і зрівняв рахунок. До перерви хороша можливість відзначитися була в Ярмоленка, але після його удару воротар харків'ян кінчиками пальців перевів м'яча на кутовий.

У другому таймі справжнім героєм став Зозуля, який двічі впродовж семи хвилин поцілив у ворота суперника, чим забезпечив своїй команді цілком комфортну перевагу. На 60-й хвилині Роман, отримавши м'яча на лівому фланзі, вміло реалізував вихід віч-на-віч із воротарем, а незабаром довів рахунок до розгромного після передачі з правого флангу. Нагадаємо, що Зозуля також відзначився і в попередньому матчі молодіжних складів проти дніпропетровського «Дніпра».

Динамівці продовжували й надалі володіти перевагою, до кінця поєдинку втіливши її ще в один гол. Щоправда, цього разу господарі змусили помилитися суперника, і вже в доданий час Стеценко зрізав м'яча у свої ворота.

Цікаво, що під час матчу недалеко від поля за індивідуальною програмою тренувалися Олег Гусєв і Флорин Чернат, які виконували вправи в секторі з піском.

Володимир Мунтян, старший тренер молодіжного складу «Динамо»:

- Спочатку гра складалася для нас непогано, потім стали грати трохи гірше. А в другому таймі мені особливо сподобалися молоді хлопці, які вийшли наприкінці зустрічі. Вони дуже прагнули проявити себе з хорошого боку. Загалом, я задоволений.

* * *

Роман Зозуля, нападник «Динамо»:

- За результатом видно, що ми зіграли дуже добре, щоправда, в першому таймі нам довелося нелегко, адже суперник чинив гідний опір. А в другій половині зустрічі ми виконали тренерську установку, яку отримали в перерві, тому і вдалося перемогти.

- Швидкий гол мав позитивно вплинути на команду, але «Динамо» вже через п'ять хвилин пропустило. Чому?

- Можливо, через погодні умови. За такої нестерпної спеки дуже важко грати.

- Як вам вдалося впродовж семи хвилин забити два м'ячі?

- У першому випадку я реалізував вихід віч-на-віч із воротарем, пробивши в дальній кут, а в другому після прострілу забив в один дотик.

* * *

Андрій Ярмоленко, нападник «Динамо»:

- Гадаю, гра склалася для нас непогано, ми перемогли, і всі хлопці викладалися на полі за повною програмою. Результат – на табло.

- За рахунок чого вам вдалося забити швидкий гол?

- За рахунок настрою. Саме тому в нас все і виходило.

- Але вже через п'ять хвилин команда пропустила...

- Можливо, ми трохи розслабилися, але незабаром знову все поставили на свої місця.

- Під час матчу арбітр обмежувався усними попередженнями. Гра була не дуже грубою?

- Так, ми прагнули берегти один одного, незважаючи на офіційний статус матчу. Вважаю, гра була коректною.

* * *

Першість молодіжних команд. 3 тур

«Динамо» – «Металіст» – 4:1

«Динамо»: Рибка (Кичак, 46), Пінчук (Поліщук, 46), Допілка, Хачеріді, Федорів (Погребняк, 78), Теміле, Дедечко, Зозуля, Окодува (Сокуренко, 85), Верпаковскіс, Ярмоленко (Чаус, 46).

Голи: Ярмоленко (3), Зозуля (60, 67), Стеценко (90+1, автогол) – Курилов (8).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер