Молодіжна першість. «Динамо» – ФК «Львів» – 7:0

Молодіжна першість. «Динамо» – ФК «Львів» – 7:0

У матчі молодіжних складів «Динамо» і ФК «Львів» господарі влаштували формений розгром львів'янам. Хоча на початку зустрічі нічого не передбачало великих неприємностей для гостей. Перший час у динамівців мало що виходило в атаці: з ударом Ярмоленка спочатку впорався воротар, а через певний час Андрій з правого флангу пробив неточно. Відзначимо, що продовжують набирати форму Гусєв і Корреа. У цьому матчі вони зіграли трохи більше тайму, причому, Карлос звично діяв у центрі поля, а Олег грав переважно на лівому фланзі, причому він відпрацьовував як у захисті, так і нерідко підключався до атак.

За весь перший тайм біля воріт Рибки був створений лише один небезпечний момент, коли в штрафному майданчику виникло невелике непорозуміння, але динамівські захисники достатньо швидко виправили ситуацію. А початок розгрому поклав Хачеріді на компенсованій хвилині першого тайму. Євген виявився найрозторопнішим у штрафному майданчику львів'ян після подачі кутового і відправив м'яча точно в сітку – 1:0.
А після перерви «взяв слово» Гусєв, який впродовж двох хвилин двічі відзначився у воротах Висоцького. Спочатку Олег сам пройшов по центру і не залишив воротарю шансів, а потім вдало замкнув головою навіс Корреа зі штрафного – 3:0.

Свій внесок у командний успіх зробив і Теміле, а п'ятий м'яч забив Сахневич. Отримавши пас від Морозюка, Андрій пройшов правим флангом, обіграв захисників і з гострого кута відправив м'яча до воріт Висоцького. На куражі «Динамо» знову понеслося вперед, а гості, здавалося, вже ніяк не могли зупинити підопічних Володимира Мунтяна. На 79-й хвилині після чергової атаки Макаренко краще за всіх розібрався в штрафному майданчику львів'ян і забив шостий м'яч. А за три хвилини до фінального свистка остаточний рахунок встановив Білала – 7:0.

Таким чином, «Динамо» продовжує триматися в двох очках відставання від «Шахтаря» в турнірній таблиці молодіжної першості. Нагадаємо, що в наступному турі команди зустрічаються між собою на полі «Шахтаря».

Володимир Мунтян (тренер молодіжного складу «Динамо»):
- Напевно, хлопці скучили. Насправді, перший тайм мені абсолютно не сподобався. Справа навіть не в забитих м'ячах, а в змісті самої гри – ось, що важливе. В цілому, звичайно, результатом ми залишилися задоволені. Зараз ми ведемо боротьбу за перше місце з «Шахтарем», від якого відстаємо на два очки, тому, з цього боку, перемога з великим рахунком для нас дуже важлива. У наступному турі в Донецьку відбудеться ключова гра. Дуже приємно, що набирають форму Олег Гусєв і Корреа. Сьогодні вони провели на полі більше тайму, а наступного разу зіграють ще довше, поступово набираючи форму. А наша молодь, граючи поряд з такими футболістами, зростає.

Євген Макаренко (півзахисник молодіжного складу «Динамо»): - Сьогодні нам допомагали кілька хлопців з першої команди, які додавали нам більше впевненості, тому ми на їхньому тлі виглядали непогано. Головним було забити перший гол, а потім все пішло, як треба. Після попереднього матчу ми серйозно налаштовувалися на цей поєдинок, оскільки нам дуже потрібна була перемога. Установку тренера ми виконали, тепер готуємося до матчу із «Шахтарем». Ця гра буде ключовою в першому колі.

Андрій Сахневич (півзахисник молодіжного складу «Динамо»):
- У першому таймі в нас багато чого не виходило. Добре, що вдалося забити гол на останній хвилині. У перерві тренер нас підбадьорив, підказав, як правильно грати, тому після перерви ми почали більше діяти через пас. Внаслідок цього стали виходити хороші атаки, які втілилися в забиті м'ячі. У першому таймі в нас не виходила гра через фланги, в другому ми її налагодили, тому результат і вийшов таким великим. Після того, як ми забили перші три м'ячі, бажання зупинитися на досягнутому не виникало. Це професійний футбол, тому потрібно грати до кінця і в кожному епізоді викладатися на 100%. Ми завжди хочемо забивати. Навіть тренер після гри сказав, що, незважаючи на рахунок 7:0, ми могли забити ще більше. На досягнутому ніколи не можна зупинятися. А що стосується мого гола, то це заслуга команди. Я не сильно акцентую увагу на тому, що відзначився саме я. Для мене головне надійно відпрацювати на своїй позиції в захисті і допомогти хлопцям в атаці.

Молодіжна першість. 14 тур

«Динамо» – ФК «Львів» – 7:0

«Динамо»:
Рибка, Допілка, Хачеріді (Козлов, 69), Пінчук, Сахневич, Менжега (Погребняк, 69), Корреа (Макаренко, 67), Морозюк (Кругляк, 75), Гусєв (Білала, 59), Ярмоленко (Малин, 67), Теміле.

ФК «Львів»: Висоцький, Леонідов, Романюк (Віт. Макар, 62), Білий, Ільків (Вол. Макар, 67), Химович, Мавров (Дністрян, 59), Даньків, Рябовол (Тімішин, 75), Яворський (Подус, 81), Гончарук (Малецький, 70).

Голи: Хачеріді (45+1), Гусєв (55, 57), Теміле (60), Сахневич (74), Макаренко (79), Білала (87).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер