Молодь «Динамо» переграла студентів

Молодь «Динамо» переграла студентів

Минулорічний переможець Студентської ліги Національний університет харчових технологій зустрічався з молодіжною командою «Динамо», якою керує Олександр Хацкевич. Право провести такий матч студенти отримали в якості призу за перемогу. Нагадаємо, минулого року подібний поєдинок динамівські резервісти проводили проти Національного педагогічного університету ім. Драгоманова.

Оскільки лише день тому наша молодіжна команда грала в Сімферополі проти «Таврії», у сьогоднішній грі на поле вийшли ті, хто не брав участь в офіційному поєдинку. Грали команди два тайми по 30 хвилин із п'ятихвилинною перервою.

Підопічні Олександра Хацкевича з перших же хвилин показали, хто є господарями на полі. Вже на 4-й хвилині вони організували хорошу атаку, яка завершилася забитим м'ячем. Героєм епізоду став Іван Мироненко, який скористався відмінним пасом Лукаса та спрямував м'яча до сітки з центру штрафного майданчика. А вже до середини першого тайму динамівці подвоїли перевагу. Це Лукас, обігравшись у стінку з партнером, вже сам блискуче реалізував свій момент. На останніх хвилинах тайму чудова можливість відзначитися була в Маіка, він із м'ячем виходив до воріт та спробував м'яким ударом перекинути воротаря, але трохи перекинув і поперечину – м'яч після його удару приземлився на сітку зверху.

Відпочивши, команди продовжили боротьбу. Гра, як і раніше, переважно, проходила біля воріт студентів. Але вони дуже грамотно й самовіддано оборонялися, нейтралізуючи загрози після небезпечних ударів Маїка (на фото), Мироненка, Раджабова та Никитюка.

У гостей особливо небезпечними були стандартні положення. Але тут на слова похвали заслужив динамівець Вайло. Втім, і він не зміг врятувати після невідпорного удару Потапова, який скоротив відставання в рахунку. Втім, ненадовго. За три хвилини Мироненко відмінним пасом вивів Маїка віч-на-віч із воротарем, і Олег чітко реалізував свій момент. До великого рахунок довів Мироненко, який точно пробив із лівого кута воротарського майданчика, оформивши дубль. Ну а крапку в матчі поставив Лукас, який, як і партнер, записав на свій рахунок другий м'яч.

Незважаючи на рахунок, як відомо, в таких матчах немає переможців та переможених. Гра пройшла в теплій, дружній атмосфері, студенти поспілкувалися та сфотографувалися на пам'ять із майбутніми зірками «Динамо», й усі отримали масу задоволення від заходу.

29-го травня на стадіоні «Динамо» ім. Лобановського відбудеться фінал студентської ліги 2013. У матчі за третє місце зустрінуться команди НМУ ім. Богопольца та НТУУ КПІ.

У вирішальній грі за перше місце зійдуться команди НПУ ім. Драгоманова та КНУ ім. Тараса Шевченка.

21.05.2013. Конча-Заспа. НТБ «Динамо»

«Динамо» (молодь) – НУХТ – 5:1

«Динамо» (молодь):
Тимофеєв (Вайло, 31), Трубочкін, Іашвілі, Сухомлинов, Вацеба, Карп, Раджабов, Мироненко, Никитюк, Маїк, Лукас.

Голи: Мироненко (4, 59), Лукас (15, 60), Маїк (55) – Потапов (52).

www.fcdynamo.kiev.ua

* Фото В.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер