Молдова об'єднається з Києвом у битві проти англійців

Молдова об'єднається з Києвом у битві проти англійців

Це означає, що абсолютно будь-який житель Молдови отримав можливість потрапити на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між київським «Динамо» та англійським «Манчестер Сіті», повідомляє інтернет ресурс www.totalmedia.md

Молдавські громадяни з великим задоволенням уже скористалися наданим шансом і завдяки київському «Динамо» змогли побачити в 2015 році таких світових грандів, як португальський «Порту» та англійський «Челсі». Хтось їхав до Києва своїм ходом на машині, хтось їхав рейсовими автобусами та маршрутками. Були й такі ентузіасти, які взяли в оренду автобуси й самі організували збори, проїзд та прохід на матчі для всіх бажаючих.

На щастя, місткість стадіону «Олімпійський» дозволяє потрапити на матч усім бажаючим не лише з України. У всякому разі, у вболівальників із Молдови проблем із придбанням квитків не виникло: «Нам квитки на матч із «Порту», «Челсі» та «Манчестер Сіті» придбали друзі в Києві», - розповідають два друга по імені Флорін та Разван. «За ціною вийшло не так уже дорого – близько 250-ти лей на наші гроші. З такою сумою не шкода розлучитися заради того, щоб подивитися на таких майстрів, як Дієго Коста, Террі, Ярмоленко або Агуеро».

Не проблема придбати квиток і тим людям, у кого в Києві або в Україні немає друзів чи родичів. Молода пара Ольга та Олег придбали квитки онлайн прямо на сайті київського «Динамо»: «У нас немає нікого в Києві, хто міг би взяти нам квитки в касі. Тому ми замовили їх по інтернету. У київського «Динамо» дуже зручний сайт, і як тільки з'явилися у продажу квитки, буквально за кілька хвилин ми відразу все сплатили. Швидко, спокійно, надійно. У Києві дуже сподобалося. Гарне місто, чудова атмосфера на стадіоні, побували в музеї «Динамо», дізналися багато нового».

Замовив собі квиток по інтернету через сайт київського «Динамо» й хлопець на ім'я Аурел, який сплатив велику суму в розмірі 1000 гривень: «Мені не шкода грошей, які я заплатив. Я сидів на самому «козирному місці», майже біля кромки поля. Краще огляду не вигадаєш. Я навіть бачив емоції Жозе Моурінью, який керував грою «Челсі» буквально на відстані витягнутої руки від мене».

На даний момент централізовано з Кишинева до Києва спеціально на матч «Динамо» - «Манчестер Сіті» приїдуть шанувальники футболу на двох великих автобусах. Можливо, знадобиться й третій, якщо не вистачить місця всім бажаючим. А є ще люди, які поїдуть своїм ходом на машинах, поїздах та навіть рейсових автобусах.

Чемпіона України збираються підтримати як власні вболівальники з Молдови, так і фанати молдавських клубів: «Усе життя я вболіваю за кишинівський «Зімбру». Але поки мій клуб не може потрапити до Ліги чемпіонів. Тож будемо «топити» за киян!», - каже фанат найпопулярнішого кишинівського клубу.
«Я сам із Оргеєва та вболіваю за «Мілсамі». У цьому році мій клуб зумів уперше виграти чемпіонство Молдови й навіть створив сенсацію в Лізі чемпіонів, пройшовши болгарський «Лудогорець». Тепер чекаємо такої ж сенсації й від «Динамо» у вигляді проходу англійського клубу за сумою двох матчів», - вважає, передчуваючи гру, вболівальник на ім'я Раду.

Що ж, чекаємо на наших прихильників із Молдови на «Олімпійському» в очікуванні великого матчу та з надією на успіх «біло-синіх»!

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер