Мохаммед Кадірі: «Гра на позиції центрального захисника - корисний досвід для мене»

Мохаммед Кадірі: «Гра на позиції центрального захисника - корисний досвід для мене»

Після матчу Момо (як його називають у команді) поділився враженнями від гри:

- Хочу подякувати Богові, тренерам та всім футболістам, оскільки ми всі разом виконали дуже хорошу роботу і перемогли. Якщо чесно, я не очікував, що у нас вийде так добре проявити себе, але нам це вдалося - ми провели відмінний матч. На мою думку, якщо ми продовжимо в тому ж дусі, для команди це буде дуже добре, нам усім це потрібно, щоб посісти друге місце в турнірній таблиці.

- Зазвичай ви граєте на позиції опорного півзахисника, а вчора діяли в центрі захисту. Наскільки вам було комфортно?

- Так, центральний захисник - це не моя рідна позиція, але мені вже доводилося на ній грати, щоправда, дуже давно. Тож цей досвід для мене не новий. Хоча зазвичай я звик бути «номером 6», вважаю, гра в захисті для мене також корисна. Універсалізм гравців завжди вітається, і дуже добре, якщо я зможу однаково ефективно діяти на двох чи трьох позиціях. Тим паче приємно, що ми перемогли, забивши п'ять м'ячів, хоча могли відправити у ворота суперника і всі сім.

- У вас були особливі вимоги або установки від тренерського штабу перед матчем? Як вважаєте, вам удалося впоратися?

- Спочатку в роздягальні перед матчем тренер сказав, що на нас чекає дуже важливий матч, тому попросив грати впевнено, не здійснювати занадто багато фолів і діяти без помилок. Словом, він говорив дуже правильні слова, звернув увагу, що суддя не пробачить помилок, і підбадьорював мене грати у свій футбол.

- У матчі було три пенальті й одна червона картка. На вашу думку, усі ці рішення були справедливими?

- Що стосується мого пенальті, я опублікував це відео у фейсбуці і де тільки можна, щоб хоча б хтось міг відповісти, де там пенальті? Усі, хто його бачив, кажуть, що пенальті там не було. Примітно, що цей же суддя показав мені червону картку в кубковому матчі з «Олександрією» в березні. Не знаю, чому я йому так не подобаюся - усі його рішення спрямовані проти мене. Тому вважаю, що арбітр не був справедливим, принаймні до мене. Повторюся, переконаний, що особисто я йому не подобаюся, оскільки в кожному матчі, коли він нас судить, його рішення спрямовані проти мене.

- Чого очікуєте від наступного матчу на виїзді проти «Зорі» - вашого головного конкурента в боротьбі за друге місце?

- Звісно, очікую тільки перемоги. Якщо ми будемо грати так само добре, як учора, у нас усе вийде не тільки в наступному поєдинку, але й у всіх інших.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер