Модельний динамівський показ!

Модельний динамівський показ!

Присутні гості стали свідками показу футболок київського «Динамо» різних років – починаючи з 1968 року й завершуючи «свіжими» зразками.

Дівчата-моделі дефілювали уявним подіумом у динамівських футболках різних років. Виконавши свою роботу, моделі отримали заслужені оплески, а присутні гості з пожвавленням обговорювали побачене, й ділилися між собою враженнями.

Детальніше про сам захід розповів його головний ідейний натхненник та організатор, колекціонер Максим Симороз.

- Останнім часом мені часто на очі потрапляли футболки київського «Динамо», та й особисто для себе я вирішив, що у своїй колекції буду робити акцент на рідний для мене клуб. Почав питатися у футболістів минулих років – зокрема, саме таким чином до моєї колекції потрапила футболка гравця 1960-х років Миколи Федоровича Пінчука (грав за клуб у 1962-63 рр - прим.ред.). А ось, наприклад, футболка Олега Протасова була отримана мною багато в чому випадково – побачив у перехожого на вулиці, після чого два тижні буквально «тероризував» його, щоб він продав або обміняв мені її на щось (посміхається).

Взагалі, планувалося для показу близько сорока футболок, з моєї колекції та ще одного колекціонера, Олексія Кокотуна, але з певних причин вони не були представлені. Можливо, новий масштабний показ буде приурочено до якої-небудь динамівської події.

Більш докладний матеріал про подію, а також повне інтерв'ю з колекціонером Максимом Симорозом та Олексієм Кокотуном читайте в лютневому номері офіційного клубного журналу «Динамо Київ».

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер