Мірча Луческу: «Самі ускладнили собі життя»

Мірча Луческу: «Самі ускладнили собі життя»

- Ми самі ускладнили собі життя в цьому матчі. Забили швидкий гол, могли забити ще і тоді все було б інакше. А так ми не використали свої шанси, відчули, що гра легко дається і розслабилися. А суперник, навпаки, піймав кураж, закрив усі зони в атаці та дуже добре оборонявся в другому таймі. Окрім того, воротар суперників зіграв дуже добре. Після перерви вже відчувалася втома, що накопичилася за багато ігор.

- Чи задоволені ви формою своєї команди на тлі складного графіка?

- У нас дійсно складний графік. Але такий графік у багатьох команд у Європі, не тільки у нас. Після Ліги чемпіонів багатьом складно даються матчі в чемпіонаті. Найсвіжіший приклад - це гра "Реала" з "Барселоною". Складно всім, не тільки нам.

- Як вам гра Жерсона Родрігеса, який вийшов сьогодні на позиції форварда?

- Я знав, що він грав на позиції центрального нападника в "Шерифі". Хотів подивитися, як він діє на цій позиції. Потрібно було і йому виділити ігровий час, і дозволити відпочити Супрязі. Тому дав їм обом по 45 хвилин.

- Денис Гармаш сьогодні вийшов в основі. Що цей гравець може дати команді стратегічно?

- Це досвідчений гравець. Ми на нього розраховуємо. Поки він не готовий на такому рівні, щоб грати постійно. Але все попереду.

- Чи розраховуєте ви на Назарія Русина? І що з Володимиром Костевичем?

- У Костевича травма, скоро він буде прооперований. Що стосується Русина, то у нас 25 футболістів, усі відразу грати не можуть. У нас велика конкуренція. Готую і треную гравців так, щоб кожен завжди міг вийти на поле та допомогти. Це ж стосується і Белуце, який повинен адаптуватися до чемпіонату та чекає своєї черги. Не можуть бути на полі всі відразу. Коли команда виграє, складно робити радикальні заміни.

- Поява в тренувальному процесі Артема Бєсєдіна додала більшої мотивації Супрязі?

- Супряга - гравець, який росте. Вимагаю, щоб у нього були моменти, щоб він бився та чіплявся за м'яч. Тому чекаю від нього більшого.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер