Мірча Луческу: «Припустилися двох помилок через відсутність досвіду»

Мірча Луческу: «Припустилися двох помилок через відсутність досвіду»

- Для аналізу гри знадобиться багато часу. Сьогодні виграла команда, яка була більш сильною та досвідченою, мала інший рівень техніки. Ми припустилися двох помилок й отримали два голи через відсутність досвіду. Могли зіграти в обороні і трохи краще. Можливо, 0:2 - це занадто багато для такої гри. У кінці матчу ми заслуговували забити, але в цілому "Ювентус" був сильнішим і заслужено виграв.

Я задоволений грою загалом, але незадоволений помилкою на 46-й хвилині. Цей гол повністю змінив картину на футбольному полі. Ми виходили, щоб ризикнути, забити гол і виграти цю гру. Ми це зробили, але занадто пізно. Тепер потрібно сконцентруватися на матчі чемпіонату та грі з "Ференцварошем" на виїзді. "Ювентус" і "Барселона" - команди, які трохи вище рівнем, ніж ми і "Ференцварош".

Ми пробуємо отримати досвід, який потрібен нашим молодим гравцям, оскільки ми довгий час не виступали в Лізі чемпіонів. Цей досвід необхідний для подальших перемог.

- У сьогоднішньому матчі все вирішили індивідуальності?

- Організація гри нашої команди дає надію на майбутнє. Не можна сказати, що ми грали погано. Ми грали дуже добре.

- У вас немає претензій до арбітражу?

- У мене немає питань до арбітрів. Хіба що, можливо, не потрібно було свистіти, коли зафіксували фол із боку Вербича. В іншому - арбітр давав грати. Суддівство відповідало Лізі чемпіонів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер