Minsk Cup. «Динамо» U15 здолало ФК «Мінськ-2» та вийшло у фінал (ФОТО, ВІДЕО)

Minsk Cup. «Динамо» U15 здолало ФК «Мінськ-2» та вийшло у фінал (ФОТО, ВІДЕО)

Нагадаємо, що вчора у чвертьфіналі кияни обіграли БАТЕ у серії пенальті 4:3 (основний час завершився унічию 1:1).

У півфіналі «Динамо» U15 зустрілося із ще одним представником Білорусі – ФК «Мінськ-2», який на груповому етапі переміг російський «Псков-747» 2:1, поступився латвійському «Даугавпілсу» 0:3 і виявився сильнішим за київський «Локомотив» 1:0. А у чвертьфіналі мінчани розійшлися миром 0:0 із російським «Шинником» (по пенальті перемогли 2:0).

Серед четвірки найкращих також опинилися латвійський «Даугавпілс» та литовський «Вільнюс», які свою зустріч провели після закінчення нашого поєдинку.

Гру ж із ФК «Мінськ-2» динамівці розпочали з активного пресингу суперника. Уже на перших хвилинах активно проявив себе Дзень, але його першу спробу заблокував захисник, а із другим ударом у площину із меж штрафного майданчика впорався воротар. Надалі загрози продовжували регулярно виникати біля воріт мінчан, зокрема від того ж Дзеня, Янчишина і Могилевця, тож гол, як то кажуть, назрівав. І він незабаром стався, коли чергова атака динамівців призвела до стрімкого проходу Дзеня до воріт суперника, який він завершив хорошим і точним ударом - 1:0.Після цього гра складалася легше, і через дві хвилини кияни забили ще: Янчишин виконав штрафний удар зліва, а Гусєв, вистрибнувши вище за усіх, здорово замкнув навіс головою, подвоївши рахунок.

Перерва та невеликий відпочинок пішов на користь нашому супернику, і на початку другого тайму білоруси змогли один м’яч відквитати: гравець суперника скористався хорошою подачею з глибини та головою з лінії штрафного майданчика у боротьбі із нашим захисником вразив ворота. Окрилені успіхом, мінчани пішли уперед та створили кілька проблем нашим хлопцям після стандартних положень. Утім, досить швидко динамівці знову взяли гру під свій контроль та відновили перевагу у два м’ячі завдяки Янчишину, якому вдався чудовий удар через себе метрів з 18-ти після флангової передачі партнера.

Одразу хорошу нагоду мав Крорлевець – воротар м’яч забрав. Перелічувати небезпечні моменти динамівців можна довго, адже вони явно перегравали свого суперника. До фінального свистка вони встигли ще раз відзначитися, коли на останній хвилині зустрічі Кролевець вийшов один на один із воротарем, той зблизивя, скоротив кут обстрілу та парирував удар нашого гравця, але на добиванні першим опинився Кремчанін і точним ударом встановив остаточний рахунок 4:1, який дозволив «Динамо» U15 вийти у фінал Minsk Cup.

Таким чином, суперником нашої команди у вирішальному матчі стане переможець пари «Даугавпілс» (Латвія) – «Вільнюс» (Литва). Поєдинок відбудеться о 16.10 за київським часом. За прямою відеотрансляцією поєдинку, як завжди, слідкуйте на на ресурсі footbik.by у YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCU4Uy5BwJ9nIbXgP7nOy7iQ?sub=

Minsk Cup. Півфінал

«Динамо» (Київ) U15 – ФК «Мінськ-2» (Білорусь) U15 – 4:1 (2:0)

«Динамо» U15: 12. Гринчук, 6. Жовтенко, 20. Гусєв, 3. Балаба  (18. Сизонюк, 21), 14. Білоконь, 5. Федоренко (7. Бойченюк, 28), 16. Кролевець, 9. Могилевець (8. Микитюк, 35), 11. Грохольський (22. Прокопенко, 39), 24. Янчишин  (4. Гаджимурадов, 31), 2. Дзень (13. Кремчанін, 21).

Голи: Дзень (15), Гусєв (17), Янчишин (30), Кремчанін (40) – №10 (23).

*Фото - сайт footbik.by

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер