Minsk Cup. «Динамо» U14 вийшло у чвертьфінал із першого місця в групі (ВІДЕО)

Minsk Cup. «Динамо» U14 вийшло у чвертьфінал із першого місця в групі (ВІДЕО)

Напередодні наша команда майже забезпечила собі вихід до чвертьфіналу, обігравши солігорський «Шахтар» 2:0, який після двох поразок уже не може наздогнати киян. А сьогодні в паралельному матчі нашої групи ізраїльський «Маккабі» (Петах Тиква) здолав російську «Томь» 3:0, і в разі перемоги над динамівцями команда з Томська теж мала шанс на продовження боротьби за головний трофей.

Але такої можливості наша команда опоненту не дала, забивши в кожному з таймів по три м’ячі. Уже на перших хвилинах удар Пашка прийняла на себе поперечина, у яку перевів м’яч воротар росіян. Ще через хвилину з подачею Кузьменка справа впорався захисник суперника, вибивши м’яч, але зробив це прямо на Пономаренка, якому трохи не вистачило влучності, щоб утілити цю атаку в гол. Як і завжди, українці грали першим номером, контролюючи м’яч та маючи територіальну перевагу.

Щойно завершилася перша половина тайму, динамівці повели в рахунку, причому дублем відзначився Пономаренко: спочатку Калин чудовим навісом із правого флангу вивів партнера на ударну позицію, якого суперники залишили без опіки поблизу власних воріт, і Матвій без перешкод спрямував м’яч у сітку. А за дві хвилини він знову відзначився після схожої комбінації, замкнувши з центра штрафного майданчика ще одну флангову передачу. Починання партнера підтримав Калин, який скористався моментом та спрямував м’яч точно під дальню стійку з гострого кута, довівши рахунок до великого.

За кілька секунд до свистка на перерву результат мав ще збільшуватися, але Осипенко зі штрафного майже по центру воріт влучив у поперечину, а добивання хоча і було влучним, але виконане не за правилами. Утім, наступний гол був лише питанням часу, і він відбувся, щойно розпочався другий тайм. Його автором став Чернявський, який чудовим ударом із меж штрафного майданчика спрямував сферу в дальній кут, майже в «дев’ятку». П’ятий м’яч приблизно з лінії штрафного майданчика потужним ударом забив Лобко, а остаточний рахунок установив Пашко, промчавшись із м’ячем центром - 6:0.

Тож, здобувши три перемоги в трьох матчах та набравши дев’ять очок у груповому етапі, наша команда з першого місця вийшла до наступного етапу змагань. У чвертьфіналі, що відбудеться в четвер, 13-го лютого, «Динамо» U14 зустрінеться із білоруською командою RCOR BSU, яка посіла друге місце в групі «С». Початок матчу об 11.20 за київським часом. За прямою відеотрансляцією поєдинку слідкуйте на ресурсі footbik.by у YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCU4Uy5BwJ9nIbXgP7nOy7iQ

Minsk Cup. Група «D». 3-й тур

«Динамо» (Київ) U14 – «Томь» (Томськ, Росія) U14 – 6:0 (3:0)

«Динамо» U14: 71. Суркіс (1. Микитенко, 31), 3. Кузьменко, 5. Галич (18. Захарченко, 31), 18. Захарченко (17. Нестеренко, 21), 23. Бельчиков (21. Чернявський, 21), 8. Подейко (4. Кусий, 31), 4. Кусий (10. Лобко, 21), 7. Осипенко (9. Задорожний, 21), 24. Калин (20. Лемішко, 21), 19. Пашко, 11. Пономаренко (7. Осипенко, 32).

Голи: Пономаренко (10, 12), Калин (17), Чернявський (24), Лобко (27), Пашко (32).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер