Minsk Cup. «Динамо» U-13 обіграло «Оділ» та у півфіналі зіграє із «Шахтарем» (ФОТО, ВІДЕО)

Minsk Cup. «Динамо» U-13 обіграло «Оділ» та у півфіналі зіграє із «Шахтарем» (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні «Динамо» U-13 у рамках чвертьфіналу зустрілося із командою «Оділ Джуніор Карпі» (Узбекистан), яка посіла друге місце у групі «С». Відзначимо, що на груповому етапі наші суперники перемогли «Динамо» (Рига) 2:1, російську «Вологду» 2:0 та поступилося ФК «Ростов» (Росія) 0:3.

Традиційно наша команда розпочала гру активно та повела у рахунку вже на перших хвилинах. Але спочатку після пристрілки Осипенка непоганий момент мав Пономаренко, який вийшов до воріт під гострим кутом, та з його ударом впорався воротар, відбивши м’яч. Свою другу спробу Осипенко не змарнував: скориставшись чудовою передачею Руслана Нестеренка, Кирило вийшов один на один з воротарем та впевнено переграв його.

Незабаром Петришин добре розібрався із кількома захисниками та цілив у дальній кут – воротар на місці. Ще одну перспективну атаку завершували Осипенко і Пономаренко, але завершальному удару забракло влучності. Заради справедливості слід відзначити, що і узбекам час від часу вдавалися гострі контратаки, але Галіч, Нестеренко та решта захисників своєчасно нейтралізовували загрозу. Наприкінці тайму Лемішко виконав кілька кутових ударів, а з ударом Осипенка впорався голкіпер, якого нашим хлопцям виявилося не так легко пробити.

По перерві динамівці продовжували розгортати свої атаки, активно задіюючи фланги. На перших хвилинах другого тайму нашим хлопцям вдалося відзначитисяще раз. Спрацювали заміни: Чернявський хорошою передачею вивів на ударну позицію Задорожного, і той із меж штрафного майданчика не схибив. Непогані моменти були у Лемішка та Задорожного, але незадовго до фінального свистка вдалося відзначитися Віталію Сумці, який невідпорним ударом справа завершив одну з багаточислених атак своєї команди та встановив остаточний рахунок.

Наступним суперником нашої команди у півфіналі стане ще один представник України – донецький «Шахтар», який у паралельному матчі з таким самим рахунком 3:0 святкував перемогу над ФК «Мінськ». Поєдинок відбудеться у п’ятницю, 8-го лютого, початок об 11.10 за київським часом. За прямою відеотрансляцією поєдинку слідкуйте на сайті nashebuduschee.by

Minsk Cup. Чвертьфінал

«Динамо» (Київ) U-13 – «Оділ Джуніор Карпі» (Узбекистан) U-133:0 (1:0)

«Динамо» U-13: 71. Суркіс (1. Микитенко, 21), 17. Нестеренко, 5. Галіч, 8. Петришин (13. Тітов, 26), 22. Бельчіков (18. Пашко, 21), 2. Подейко (4. Шершень, 26), 7. Осипенко (6. Іщенко, 21), 3. Сумка, 10. Мамзін (21. Чернявський, 21), 20. Лемішко, 11. Пономаренко (9. Задорожний, 21).

Голи: Осипенко (4), Задорожний (26), Сумка (38).

*Фото - сайт footbik.by

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер