Мілош Нінкович: «Ми не дозволили супернику сподіватись на успіх»

Мілош Нінкович: «Ми не дозволили супернику сподіватись на успіх»

Півзахисник «Динамо» Мілош Нінкович, вийшовши в матчі з «Таврією» на заміну, допоміг своїй команді здобути розгромну перемогу. Після матчу серб погодився прокоментувати поєдинок для офіційного клубного сайту.

- Мілош, сподобалась гра з «Таврією»?


- Звичайно, сподобалась. Особливо сподобався рахунок на табло. Ми знали, що буде важка гра, але сьогодні ми зіграли дуже злагоджено і організовано. Доля «Таврії» була вирішена.

- Як гадаєш, «Таврія» по праву перебуває у верхній частині турнірної таблиці?

- Так, безумовно. Сьогодні, гадаю, вони зіграли нижче своїх істинних можливостей. Ми сьогодні не дозволили супернику навіть надіятись на позитивний результат. У них хороша команда, і якщо вони в подальшому показуватимуть свою колишню гру, то зможуть утриматись на 5-му місці і виконати своє завдання – потрапити на Кубок Інтертото. А там, дай Бог, проб’ються і в Кубок УЄФА.

- Ти вийшов на заміну в середині другого тайму. Не важко було влитись у гру?

- Особливих труднощів не відчував. Рахунок 2:0 дещо подавляв суперника, а буквально через кілька хвилин після моєї появи на полі ми забили третій м’яч. У подальшому можна було грати в своє задоволення.

- Перемога «Шахтаря» в Дніпропетровську стала несподіванкою?

- У перемозі «Шахтаря» я був упевнений на 100 відсотків. Але успіхи донеччан нас не повинні цікавити. Ми повинні свої матчі проводити на високому рівні і досягати максимального результату. А «Шахтар», певен, десь ще точно втратить очки.

- Скоро відбудеться матч-відповідь півфіналу Кубка України. Які перспективи «Динамо» в цьому турнірі?

- Навіть незважаючи на домашню перемогу, в Донецьку доведеться дуже важко. Тим не менше, ми звикли грати на перемогу в кожному матчі. Не станемо відступати від своїх принципів і в середу.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер