Мілош НІНКОВИЧ: «Динамо» та Київ залишаться в моєму серці назавжди»

Мілош НІНКОВИЧ: «Динамо» та Київ залишаться в моєму серці назавжди»

- У Нінковича через півроку закінчується контракт, а в стартовий склад він не потрапляє. Ми йому дуже вдячні за ті роки, які він провів у «Динамо», коли він грав і допомагав команді, - сказав після матчу з «Арсеналом» президент «Динамо» Ігор Суркіс. - Зараз йому треба знайти новий клуб. Думаю, що нам вдасться знайти таку команду, щоб він був задоволений і з фінансової точки зору, і з ігровою. Він ще чотири роки може спокійно пограти на хорошому рівні. Мілош - досвідчений гравець, який бачить, що не потрапляє до складу, тож потрібно його відпускати.

Але перш ніж піти, динамівець зателефонував журналісту клубного Інформвідділу, щоб за допомогою офіційного сайту клубу попрощатися з уболівальниками та сказати спасибі клубу, в якому він провів майже дев'ять років:

- Думаю, відсотків на 90 я залишу «Динамо». Хочу за допомогою клубного сайту сказати велике спасибі всім людям, всім співробітникам, які мене оточували протягом усього часу і на стадіоні «Динамо», і на базі. Також хочу висловити величезну подяку тренерам, які працювали зі мною, всім хлопцям - моїм партнерам по команді, - з якими ми разом грали, тренувалися та дружили.

В одному з інтерв'ю я сказав, що президент «Динамо» мене розчарував. Хотів би пояснити: я багато разів говорив про те, що Ігор Суркіс мені дуже допоміг, перші три роки, коли я постійно отримував травми, він чекав, коли я, нарешті, заграю, продовжував у мене вірити. Напевно, ніхто б так не зміг, тож йому за це величезне спасибі. Можливо, в чомусь він мене і розчарував, але це нормально, в цьому немає нічого страшного, я не буду вдаватися в подробиці.

Але я не хочу, йдучи, залишати якесь невдоволення чи осад. У «Динамо» я провів вісім з половиною чудових років і хочу ще раз подякувати клубу за все, що він для мене зробив. Якби не «Динамо», я, напевно, не грав би і за збірну Сербії, не брав би участь у чемпіонаті світу, та й взагалі, ніхто б не знав, хто такий Мілош Нінкович, навіть в Сербії.

У команди залишилися дві гри до зимової перерви, важливо щоб у цей час не було спрямовано жодного негативу ані на президента, ані на команду, ані на тренера. «Динамо» - мій клуб, він завжди буде в моєму серці, як і сам Київ. Тут у мене народилася донька, з цим містом у мене пов'язано дуже багато. І хоча я знаю, що йду, напевно, зможу це усвідомити до кінця лише коли почну збирати речі. Це місто дуже багато значить і для моєї дружини, яка дуже його полюбила, і для нашої маленької доньки Ангеліни. До речі, дружина Деяна прожила зі мною в Києві теж досить довго - шість років, звичайно, вона переживає у зв'язку з переїздом. У нас тут залишається дуже багато друзів. Те, що я залишаю «Динамо», не означає, що я більше ніколи не повернуся до Києва. Коли буде вільний час, обов'язково буду приїжджати в гості. Така доля, потрібно жити далі. Я бажаю новому тренерському штабу і команді лише перемог. Навіть далеко від неї я буду стежити за виступами «Динамо» і вболівати за нього.

- Уже відомо, де ви можете продовжити свою футбольну кар'єру?

- Варіанти є, але я поки думаю, що краще для мене і моєї родини. Думаю, через пару днів все визначиться.

- Ви вже не тренуєтеся з першою командою?

- У мене почав трохи боліти привідний м'яз, тому вже тиждень я не тренуюся, щоб не ризикувати. Адже якщо я поміняю команду, повинен бути готовий. А «Динамо» готується без мене, я бажаю хлопцям в останніх двох іграх лише перемог.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер