Микола ЯРОШ: «Пропустивши першими, не опустили руки»

Микола ЯРОШ: «Пропустивши першими, не опустили руки»

- Перед матчем тренери просили нас зіграти у свою гру. Помилок уникнути не вдалося, але головне - що перемогли. Ми і так втратили очки в матчі з «Карпатами», тому не мали права сьогодні програвати.

- «Металург» - непростий суперник, тим паче, що вони забили першими?

- Так, непогана команда, намагаються контролювати м'яча. Але ми вели гру під свою диктовку та не підлаштовувалися під них.

- Який був найскладніший відрізок матчу?

- Напевно, до першого забитого м'яча. Ми пропустили першими, але не опустили руки, нав'язали супернику свою гру, не здалися. Потім забили один, другий м'яч - і стало трохи легше. Коли пропускаєш першим, завжди набагато складніше переломити перебіг гри на свою користь, але головне - не засмучуватися. З огляду на те, що ми пропустили два м'ячі, у тренерського штабу були претензії до захисту, нам зробили зауваження. Будемо намагатися виправляти ці помилки.

- Наприкніці зустрічі довелося понервувати, коли суперник, граючи в меншості, поцілив у стійку та ледь не зрівняв рахунок?

- Так, «валідольний» момент, радує, що все добре закінчилося, і незабаром ми забили четвертий м'яч, знявши всі питання про переможця.

- Після ДЮФЛ ви вже звикли до юнацької першості?

- Правду кажучи, усі вимоги ті ж, структура гри така ж, у колективі всі один одного добре знаємо. А ось швидкості, звичайно, інші, тут усе потрібно робити швидше: рухатися, приймати рішення, думати. Як і в ДЮФЛ, граю на позиції лівого захисника, але іноді, коли вимагає ситуація, ставлять і на правий фланг.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер