Микола МОРОЗЮК: «Скоро виберемося з того стану, за який нас критикували»

Микола МОРОЗЮК: «Скоро виберемося з того стану, за який нас критикували»

Після гри він прокоментував цей досвід та події на полі:

- Традиційно дуже важко грати з «Маріуполем», особливо, у них вдома. Але, чесно кажучи, сьогодні більше проблем створювало футбольне поле, ніж суперник. Візуально воно рівне, хороше, але газон настільки сухий, що м’яч узагалі не рухається. Порівняно з нашими щоденними тренуваннями та домашніми іграми, умови дуже сильно відрізнялися. Тому доводилося повністю перелаштовувати гру, діяти лише за рахунок довгих передач, словом, грати в той самий футбол, що й «Маріуполь». Головне, що вдалося здобути три очки, які для нас на даний момент набагато важливіші.

- Ви знову перемістилися в півзахист, як відчуття?

- Можна сказати, що я звикаю. Розумію, над чим маю більше працювати, щоб скоріше освоїтися і показувати якіснішу гру. Але також знаю, за рахунок чого можу допомогти команді та принести користь навіть на цій позиції. У деяких компонентах мені важче: наприклад, в обіграші, у дріблінгу, адже, граючи в обороні, доводится нечасто його використовувати, і цей навик дещо притупляється. Повторюся, є, над чим працювати, та головне – щоб команда перемагала.

- Із чим повязана ваша заміна?

- Думаю, вона була плановою.

- Як справляєтеся із досить напруженим графіком останнім часом?

- Насправді, ми до цього вже давно звикли. Коли є перемоги, позитивний настрій, то й фізична втома та навантаження переносяться набагато легше. Два дні тому ми також провели важкий матч, але перемогли, сьогодні – теж було непросто, адже у нас був важкий переліт, а потім і переїзд, але нічого, поступово крок за кроком, перемога за перемогою рухаємося далі. Думаю, скоро ми виберемося із того стану, за який нас останнім часом критикували.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер