Микола МОРОЗЮК: «Подивився на 17-річних хлопців і згадав себе у їхньому віці»

Микола МОРОЗЮК: «Подивився на 17-річних хлопців і згадав себе у їхньому віці»

Футболіст роздав безліч автографів і позував для десятка селфі, перш ніж приділив увагу журналістам:

- Не дивлячись на те, що сьогодні було не так багато хлопців із першої команди, гадаю, молодим футболістам дуже приємно позайматися в такій атмосфері. Деяких підбадьорювали, вважаю, усі добре впоралися. Потрібно такі тренування проводити частіше, адже вболівальникам вони також дають багато позитиву і приємних емоцій.

- А які емоції ви самі відчували під час спільного тренування з 17-річними гравцями?

- Класні. Сьогодні зайшов до роздягальні, подивився на хлопців, згадав себе в цьому віці. Минуло багато років, а у них зараз все попереду, головне - працювати. Думаю, сьогоднішнє тренування багато їм дасть, вони побачили, що немає нічого нереального. Хочу побажати їм упевнено йти до своєї мети і уникати травм.

- За часів вашої юності подібні заходи проводилися?

- У 17 років себе пам'ятаю, але, на жаль, в той час таких тренувань не проводили. Та я часто бачив тренування першої команди на динамівській базі, щоправда, збоку. Раніше все було по-іншому, але часи змінюються, зараз підхід до молоді інший.

- Ви готуєтеся зіграти в товариському матчі проти «Олімпіка» в суботу?

- Чесно кажучи, не знаю. Поки працюю в обмеженому режимі. Звісно, мені хотілося б якомога швидше тренуватися на повну силу, не відчуваючи дискомфорту.

- Чого очікуєте від двох вирішальних матчів збірної України проти Косово і Хорватії?

- Лише перемоги, ніяк інакше. Потрібно зробити те, до чого йшли протягом довгого часу. Косово лише здається аутсайдером. Можливо, це не така іменита команда, як Хорватія, та таких суперників не можна недооцінювати. У футболі часто стаються несподіванки, коли маленькі команди виграють у грандів. Якщо не завоювати три очки з Косово, з Хорватією немає сенсу грати. Тож потрібно вирішувати проблеми в міру їхнього надходження. Думаю, все буде добре.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер