Микола МОРОЗЮК: «Налаштовувалися лише на перемогу, чого і вдалося досягти»

Микола МОРОЗЮК: «Налаштовувалися лише на перемогу, чого і вдалося досягти»

- Вітаємо вас із забитим м'ячем, із перемогою!

- Провели у четвер нелегкий для нас поєдинок у плані емоцій, фізично важкий переліт, грали на складному полі. І сьогодні поле було не найкращої якості, тому було важкувато.

- Після поразки в Лізі Європи було багато критики. Наприкінці першої частини сезону зосереджуєтеся на чемпіонаті України?

- Це, напевно, нормально - коли команда програє, її критикують. Це нікого не тішить. Сьогодні у нас немає права на помилку, не можна втрачати очки в чемпіонаті. Тому налаштовувалися на позитивний результат, тільки на перемогу, чого і вдалося досягти.

- Шапаренко сьогодні дебютував у стартовому складі. Багато молоді, як ви оціните цих хлопців?

- Коля - молодець, він креативний гравець, молодий. У нього все попереду. Якщо буде багато працювати, прислухатися до порад, які йому дає тренерський штаб, - досягне хороших результатів. Гадаю, це хороший гравець для нас.

- Ви даєте йому поради?

- Стараюсь.

- У Шапаренка було дві нереалізовані нагоди. Ви показали майстер-клас, як потрібно забивати. Позиція змушує опинитись у тій точці, де потрібно завдати удару? Розкажіть про свій гол...

- Звичайний гол. Потрібно було лише підставити голову, забити. А що стосується Колі - так, потрібно реалізовувати такі моменти. Гадаю, у нього голи ще попереду, він достатньо молодий. Це лише друга його гра, тож є в нього певне хвилювання, це нормально.

- Ви не часто забиваєте головою. Як вдалося цього разу?

- Шуткують, що для мого зросту непритаманні голи головою. Добре, що вдалося так забити цього разу.

- Колись ви грали на цьому стадіоні у складі «Оболоні». Чи були у вас особливі почуття у зв'язку з цим? Чи було приємно грати тут?

- Приємно було тут грати, повернутися на цю арену. Інколи були спогади, але не під час гри.

- Вже не вперше футболістів «Динамо» на поле виводять діти у футболках «Мій тато - Герой!». Як ставитеся до цієї акції, наскільки це важливо? Що відчуваєте, коли тримаєте за руку таких дітей?

- Насамперед, думаю, для цих дітей це дуже приємно та важливо. Ми готові їх підтримувати. Вони, напевно, багато чого пережили. Такі жести - хороша емоційна підтримка. Я вважаю, що це правильно.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер