Микола МОРОЗЮК: «Друга червона картка заслужена, а перша - ні»

Микола МОРОЗЮК: «Друга червона картка заслужена, а перша - ні»

Після матчу він прокоментував події на полі та суддівство:

- Якщо чесно, навіть не хочеться нічого говорити про дії арбітра, якщо його можна так назвати – його рішення взагалі незрозумілі. Нехай друга червона картка заслужена, але перше вилучення... так, було порушення, але захисник страхував, тому там мало бути лише попередженя. Одразу друга червона картка... звісно, удев’ятьох нам було важко, але всі хлопці молодці, зіграли дисципліновано та здобули три очки.

- Арбітр уже не знав, до чого причепитися?

- По ньому було видно, що він узагалі втратив контроль над грою. Він намагався бути серйозним, огризався, казав не говорити з ним, але свої рішення пояснити не міг. Йому спокійно ставиш питання, а він не може нічого пояснити. Було помітно, що він нервував.

- Президент «Динамо» Ігор Суркіс назвав сьогоднішнє суддівство «беззаконням», чи ви згодні з таким формулюванням?

- Це ще м’яко сказано. На жаль, я не можу публічно сказати всього того, що в мене в думках зараз. Тому не буду нічого говорити.

- Ви віддали гольовий пас на Дуелунда, який проводив свою першу гру за «Динамо» у стартовому складі та забив дебютний м’яч. Чи привітали його  якось у роздягальні?

- Усі були стомлені, сьогодні вийшла важка гра. Сподівалися, що вона складеться легше та перемога буде впевненішою. Тож Міккеля привітаємо вже завтра, у нас буде для цього можливість.

- Що після матчу говорив Олександр Хацкевич?

- Привітав із перемогою. Гра була не стільки важкою, скільки нервовою, адже втрачати очки з такими суперниками ми не маємо права. Потрібно було забити другий м’яч, але коли нас на два гравці менше, це важко.

- Незважаючи на перемогу, більшість гравців виглядають засмученими, з чим це пов’язано?

- Це просто втома. Насправді, відчуваємо набагато більше позитивних емоцій. Негатив лише через рішення арбітра, а загалом усе нормально, з хорошим настроєм готуватимемося до старту в груповому етапі Ліги Європи.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер