Микола МИХАЙЛЕНКО: «Починати атаки і розпоряджатися м'ячем зобов'язує позиція»

Микола МИХАЙЛЕНКО: «Починати атаки і розпоряджатися м'ячем зобов'язує позиція»

Після гри він поділився враженнями від матчу:

- Це важлива для нас перемога, три очки - хороший результат. Можливо перший тайм трохи не вийшов, але в другому ми додали і довели гру до перемоги. Тренери кажуть, що за результат ми повинні переживати в останню чергу. А в першу - показувати свою гру, все, що вміємо, тоді все буде добре.

- Яку установку отримали від тренерського штабу, виходячи на заміну?

- Наставники сказали, щоб я швидше працював з м'ячем, швидше рухав його, грав вперед і знаходив передачами гравців атаки. Словом, мав усе робити на швидкості. Сподіваюся, що виходило.

- Чи задоволені тим, як провели гру?

- До ідеалу мені ще дуже далеко, потрібно ще дуже багато працювати. Тренери після гри сказали, що діяв не погано, але, думаю, кожен з нас і так знає, як він зіграв, і може проаналізувати свої помилки.

- Починати атаки, правильно розпоряджатися м'ячем - це ваша сильна сторона?

- Просто позиція опорного півзахисника до цього зобов'язує. Потрібно доставляти м'яч нашим нападникам і фланговим гравцям, щоб вони завершували атаки. Ігор Володимирович завжди говорить мені виглядати інсайдів і спостерігати за флангами, коли рухаюся з м'ячем. Сьогодні в одному з моментів побачив, що вбігає Янаков, і віддав йому передачу. Після удару Дениса був рикошет, і Духан добив м'яч у сітку. У другому моменті вийшла схожа ситуація: я рухався з м'ячем, віддав передачу на фланг, і в подальшому це призвело до ще одного голу.

- Ви не так давно граєте в команді U-19, чи відчуваєте різницю, в порівнянні з іграми ДЮФЛ?

- Так, різниця велика, перш за все, в фізичній складовій. Також тут потрібно все робити набагато швидше, адже, якщо хоча б трохи забарився, починаються проблеми.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер