Микола МИХАЙЛЕНКО: «Незалежно від суперника, ми повинні показувати свою гру»

Микола МИХАЙЛЕНКО: «Незалежно від суперника, ми повинні показувати свою гру»

- Суперник, можливо, дійсно не дуже сильний, але ми завжди хочемо грати в свою гру. Нам тренери говорять, що незалежно від суперника, ми повинні налагоджувати свої взаємозв'язки на полі і показувати свою гру.

- Перед матчем прогнозувалося, що «Динамо» виграє у «Десни» з більш розгромним рахунком, і заб'є більше трьох м'ячів?

- Це і є проблема, що ми забили так мало, адже моментів створили багато. Але будемо працювати над реалізацією, щоб в наступних матчах реалізація була кращою, навіть якщо моментів буде менше.

- Те, що сьогодні забили два захисника, говорить про те, що кожен гравець, який виявляється в зоні атаки в її завершальній стадії, може відзначитися?

- Кожен сконцентрований на грі. Нам завжди кажуть, що якщо є момент, потрібно повністю сконцентруватися, щоб завершити його голом. У захисників вийшло краще, ми відпрацьовуємо стандарти на тренуваннях, тож гравці оборони можуть також відзначитися. Але забивати повинні нападники, тому, повторюся, будемо працювати над цим компонентом.

- Весь перший тайм за подіями на полі стежив новий головний тренер «Динамо» Олексій Михайличенко. Ви звернули увагу на це?

- Особливо ні. На наші ігри завжди приходять тренери з дубля або першої команди, тому ми вже звикли до такого. У кожного є шанс проявити себе на полі, що ми і робимо.

- До старту в Юнацької ліги УЄФА ще далеко, але чи з'являються вже думки про цей турнір? Чи йде робота з прицілом саме на цей турнір?

- Ми готуємося до кожної гри, причому, не важливо, чемпіонат це чи Юнацька ліга. Але, звичайно, ми вже зараз намагаємося знайти свою гру, щоб потім показувати її на фоні європейських команд.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер