Микола МИХАЙЛЕНКО: «На двох забитих м’ячах зупинятися не планували»

Микола МИХАЙЛЕНКО: «На двох забитих м’ячах зупинятися не планували»

- Два забитих на початку зустрічі м’ячі нас не розслабили, навпаки, у таких ситуаціях хочеться бігти уперед та забивати ще більше. На цих голах ми не планували зупинятися, щоправда, у другому таймі не вдалося відзначитися так багато разів, як у першому, але не можу сказати, що ми цього не хотіли.

- Ви з Окоро та Волошиним часто мінялися місцями у межах вашого трикутника – таким було завдання тренерського штабу, чи діяли ситуативно?

- На початку матчу я грав трохи нижче, а Джозеф і Вікентій розташовувалися, вище, а потім тренер сказав нам помінятися. Так вийшло, що я забив, потім ми знову помінялися. Загалом, для нас немає різниці, хто на якому місці грає – усі хлопці розуміють, що потрібно робити на тій чи іншій ділянці поля.

- Чи розглядаєте матчі чемпіонату України, як підготовку до Юнацької ліги УЄФА?

- Так, звісно, ми награємо певні взаємозв’язки, знаходимо свою гру і готуємося у тому числі, і до єврокубкових поєдинків. Ще цілеспрямовано про них не думаємо, бо для нас кожен матч важливий, але на підсвідомому рівні інколи такі думки з’являються.

- Чи щось уже знаєте про суперника у Юнацькій Лізі УЄФА – македонську «Шкендію»?

- Поки що не вивчали суперника, думаємо лише про матчі, які будуть передувати єврокубковим поєдинкам. Будемо розбирати македонців ближче до нашої зустрічі з ними.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер