Міккель ДУЕЛУНД: «Нам слід бути більш егоїстичними у нападі, брати на себе відповідальність»

Міккель ДУЕЛУНД: «Нам слід бути більш егоїстичними у нападі, брати на себе відповідальність»

- Нормальний дебют, непоганий. Вийшов за важкої ситуації на полі, нам потрібно було перемагати, адже ми програвали 0:1. Сподіваюсь, у наступних матчах будемо більш успішними.

- Ви добре чіплялися за м’яч, це спадало на очі. Це ваша сильна сторона?

- Усі люблять грати з м’ячем, але не скажу, що гра без м’яча – моя слабка сторона. Хвилин десять мені знадобилося, щоб увійти в ритм. Сподіваюсь, у наступних матчах буду лише додавати.

- Чи очікували ви настільки жорсткої гри від «Зорі»?

- Так, перед грою мені партнери казали, що «Зоря» грає дуже жорстко. Не лише проти мене були сьогодні такі моменти, але й проти Вербича, наприклад, який регулярно отримував по ногах. Це нічого, просто треба звикнути до українського чемпіонату.

- Класний дальній удар удався Сидорчуку, але вдруге забити вам не вдалося. Чого не вистачило? 

- Я вважаю, нам слід додати у завершальній фазі. Можливо, нам усім слід бути дещо більш егоїстичними, брати на себе більше відповідальності. Але ми проведемо аналіз і будемо вигравати в наступних іграх. 

- Скільки вам треба часу, щоб на 100 % адаптуватися в новій команді? 

- У функціональному плані я вже адаптувався. Проте, звичайно, я новачок не лише в цій команді, але й у цій країні. Мова, та й узагалі все для мене нове. У нас разом було лише два тренування, але думаю, що я швидко додам.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер