Микита ІСАДЧЕНКО: «Коли забивав, не можна було обігравати, тому просто пробив»

Микита ІСАДЧЕНКО: «Коли забивав, не можна було обігравати, тому просто пробив»

- Матч вийшов напруженим, суперник добре оборонявся. Я виходив на поле з установкою налагодити гру в центрі поля і по можливості пробігтися і вдарити по воротах.

- Що входило у ваші функції на полі в сьогоднішньому матчі?

- Я повинен був грати ближче до атаки, давати передачі врозріз, загострювати гру, бити по воротах. А також бігти в оборону, відбирати м'ячі.

- Як вам удалося відзначитися?

- Я був на підборі, бачив, що м'яч відскочив, у тій ситуації не можна було обігравати, тому просто пробив. Вийшло, що влучив - забив. Надалі потрібно було йти вперед, створювати напругу, бити по воротах. І суперник підсів, усе-таки, вони всю гру оборонялися ззаду і майже не ходили в атаку. Вони перекривали зони, якісно оборонялися, добре переміщалися і по можливості проводили свої атаки. У них хороші фланги, сильні хлопці грають у центрі поля. Було досить складно грати з ними.

- Чи задоволені своїми діями?

- Загалом задоволений, але не дуже (посміхається). Сьогодні отримав шанс проявити себе, давно не грав, якщо не помиляюся, минулий мій матч був 21-го вересня, а забивав ще в серпні. Хотілося вийти і проявити себе. Сподіваюся, упорався.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер