Микита ДЗЕНЬ: «Давно не забивав, тому дуже хотілося відзначитися»

Микита ДЗЕНЬ: «Давно не забивав, тому дуже хотілося відзначитися»

- Турецькі команди грають приблизно в однаковий футбол, контролюють м'яч на своїй половині поля, б'ють уперед. Зізнаюся, сьогодні гра була не найскладнішою, але вважаю, попереду на нас чекають серйозніші поєдинки з сильнішими суперниками.

Сьогодні у нас були зміни у складі, зокрема і я вийшов на поле з перших хвилин, а вчора - з лави запасних. Звичайно, хотілося б завжди грати у старті - тоді менше хвилювання і переживання. Та й взагалі це почесніше (посміхається).

- «Анкарагючу» завдав більше проблем, ніж «Бурсаспор»?

- Так, але, напевно, це пов'язано з тим, що ми трохи втомилися. Завтра у нас є вихідний, щоб як слід, налаштуватися на наступний матч проти «Брюгге».

- Учора ти забив із пенальті, хоча не є штатним пенальтистом команди...

- Так, коли я його заробив, нікому не хотів віддавати право його реалізувати. Дуже хотілося відзначитися самому, оскільки вже давно не забивав. Незважаючи на те, що довелося перебивати одинадцятиметровий, мене це не збентежило, я просто відправив м'яч в інший кут воріт.

- А як вдалося забити сьогодні?

- Ми вчили такі моменти на тренуваннях, я над ними працював, і це дало результат - забив ближньої ногою на ближній стійці.

- Чого очікуєш від матчу з «Брюгге»?

- Вважаю, ми можемо обіграти будь-якого суперника - і сильного, і слабкого, потрібно на всіх налаштовуватися однаково і не хвилюватися. Нам потрібна тільки перемога для впевненості в фіналі.

- З ким би хотілося зустрітися у вирішальному матчі?

- Звісно, з «Валенсією», думаю, іспанці - найсильніший суперник. З ними було б цікаво зіграти, а якщо ще й гол вдасться забити, це буде взагалі чудово.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер