Михайлу Коману – 75!

Михайлу Коману – 75!

Першого квітня у конференц-залі стадіону “Динамо” дружня динамівська сім’я вітала одного з найкращих своїх представників, легендарного гравця та тренера Михайла Комана з першим 75-річчям. Небагато хто з присутніх мали змогу милуватися грою одного з найяскравіших нападників радянського футбол 50-х років. Однак скупі відеокадри того часу зайвий раз підкреслюють технічність, маневреність, працелюбність та ігрову інтуїцію, які згодом були за приклад молодому поколінню.

Теплими словами поздоровили ювіляра президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, президент ФК "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс. Гучними оплесками присутні зустріли побажання Йожефа Сабо зібратися в цій залі на 100-річчя. Теж саме побажав улюбленому батькові і 11-річний син Михайло, який вже через мить разом із матір’ю Раїсою допомогли загасити на святковому торті 75 палаючих свічок.

75 років, з яких 55 віддані улюбленому київському “Динамо”! У своєму слові Міхал Міхалич, як його з любов’ю називають колеги та учні, зазначив: “Я вдячний долі, що вона одного разу зв’язала мене з київським клубом. Якщо Бог дав би мені ще одне життя, я його знову присвятив би футболу і моєму улюбленому “Динамо”!

До численних привітань, з побажаннями здоров’я, довголіття, щастя та всього найкращого, приєднуються керівники, тренери, футболісти, адміністратори та співробітники АТ “ФК “ Динамо” Київ”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер