Мігель ВЕЛОЗУ: «Для нас дуже важливо пройти «Бордо»

Мігель ВЕЛОЗУ: «Для нас дуже важливо пройти «Бордо»

Про свої враження півзахисник поділився з журналістом офіційного клубного сайту.

- Мігеле, тренування на другому зборі даються легше, ніж на першому?

- Як на першому, так і на другому зборі тренувальний процес дуже непростий. У нас була відпустка тривалістю в місяць, і втягуватися в робочий процес після настільки тривалого відпочинку завжди складно. Тим паче, нам не можна зволікати з підготовкою, адже незабаром у команди дуже важливі матчі 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА з французьким «Бордо». Для нас, а також наших уболівальників дуже важливо перемогти французів та пройти до наступної стадії єврокубка.

- Це твій перший підготовчий період у складі «Динамо». Як ти себе почуваєш зараз?

- Легко й не могло бути, адже це тренувальні збори, де закладається фундамент на другу частину сезону. Зараз ми переважно працюємо над фізичними кондиціями, виконуємо багато бігових вправ, проводимо контрольні матчі на тлі втоми. Але завдяки виконаній роботі на зборі до офіційних матчів маємо підійти зі 100-відсотковою готовністю.

- В Олега Блохіна багато вимог по ходу тренувань?

- Так, тренер багато підказує як у тренувальному процесі, так і під час ігор. Якщо він бачить, що футболісти виконують вправи не так, як він вимагає, то обов'язково наполягатиме на виправленні недоліків.

- У контрольних матчах ти виконував звичні функції, або тренерський штаб ставив перед тобою додаткові завдання?

- Ні, я діяв на звичній для себе позиції в центрі поля, більше орієнтуючись на захист власних воріт, але в той же час, при можливості, допомагаючи під час розвитку атак. Все звично для мене, й я намагаюся виконувати роботу якісно.

- Чи достатньо того ігрового часу, що надають тобі в контрольних матчах?

- Ми всі маємо розуміти, що в розпорядженні у тренера 22-23 футболіста, і на основі контрольних ігор йому необхідно визначитися з основною обоймою на офіційні поєдинки. Всі хлопці хочуть виходити на поле, й за відведений час необхідно проявити свої найкращі якості.

- Чи досягли вже хорошого взаєморозуміння з новими гравцями?

- Звичайно, адже ми всі об'єднані єдиною метою – допомагати «Динамо» Київ досягати нових перемог. Хлопці адаптуються в новому колективі, працюють на тренуваннях, і в плані спілкування жодних проблем не виникає.

- Влітку ти не проходив збори з «Динамо». Нинішній підготовчий період позитивно вплине на тебе та команду загалом?

- Говорячи про себе, то влітку в мене не було повноцінного відпочинку після Євро-2012. Завершивши виступи за збірну, буквально за кілька днів я вже приїхав до Києва та дебютував за «біло-синіх» у чемпіонаті України. Зараз же я відпочив зі своєю сім'єю та сповнений сил для підкорення нових висот разом із «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер