Мігель Велозу – найкращий гравець «Динамо» у жовтні!

Мігель Велозу – найкращий гравець «Динамо» у жовтні!

Почавши місяць з упевненої перемоги над загребським «Динамо» в Лізі чемпіонів, «біло-сині» потім перемог у різних турнірах більше не здобули, тричі програвши і одного разу задовольнившись нічиєю, при різниці м'ячів - 6:8. Хто ж у цей складний період все ж проявив себе в команді найкращим чином?

Найкращим футболістом «Динамо» у минулому місяці, згідно з оцінками, що виставляються вболівальниками після кожного матчу на нашому офіційному сайті, став португальський півзахисник Мігель Велозу (на фото) з підсумковим показником в 30,4 бала.

За три місяці, які 26-річний майстер провів у команді, він вже встиг стати її справжнім лідером. Більшість атак «біло-синіх» починаються саме з нього, в яких Мігел або роздає зручні паси, або ж сам вирішується на удари з різних дистанцій. Справжнім головним болем для голкіперів стають стандартні положення у виконанні Велозу: португалець як з кутових вміє закручувати м'яч у ворота, так і зі штрафних знаходити партнерів. Встиг півзахисник відзначитися і дебютним м'ячем у чемпіонаті України - в 11-му турі у ворота «Дніпра» (1:2).

На другому місці розмістився Олег Гусєв, гру якого вболівальники оцінили в 30,1 бала. Лауреат вболівальницьких симпатій вересня нижче встановленої високої планки в своїй грі не опускається. Невтомний, цілеспрямований, Олег здатний повести команду за собою. Саме його гол вже на 3-й хвилині поклав початок тріумфу в домашньому матчі Ліги чемпіонів із загребським «Динамо» (підсумковий рахунок - 2:0), а у виїзному матчі з «Порту» (2:3) подарував надію вболівальникам на позитивний результат...

Помітно відстав, але набрав достатню для третього місце кількість балів Андрій Ярмоленко. У його активі за підсумками жовтня - 25,5 очок.

У чому не можна дорікнути Андрію з матчу в матч - це у відсутності працездатності. Півзахисник один з найактивніших в атаці, при цьому не гребує відходити назад і допомагати партнерам в обороні. А від фінтів, які є в арсеналі Ярмоленка, гомілкостопи ходять ходором у більшості захисників, які протистоять Андрію. Реалізація гольових моментів поки у його виконанні залишає бажати кращого. Одного м'яча у ворота «Металіста» в 12-му турі (1:3) явно замало. Є, як то кажуть, над чим працювати...

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер