»Металург» З – «Динамо»: арбітри зі Львова

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів, яка обслуговуватиме завершальний поєдинок першого кола чемпіонату України між запорізьким «Металургом» та «Динамо» (Київ), що відбудеться в неділю, 29 листопада.

Суддя в полі – арбітр першої категорії Юрій Можаровський зі Львова. Обслуговуванням футбольних матчів в якості арбітра Можаровський зайнявся в 1995 році, а на професійний рівень вийшов у 1999 році. До обслуговування матчів елітного дивізіону залучається з 2007 року.

У нинішньому сезоні в активі Юрія чотири матчі чемпіонату України. Кожен із майбутніх суперників провів по одному поєдинку під «наглядом» Можаровського: «Динамо» в 5-му турі на виїзді не змогло переграти полтавську «Ворсклу» (1:1), а запорожці в 9-му турі були переможені в Києві столичною «Оболонню» (1:4).

Допомагати головному рефері будуть його земляки – асистент арбітра ФІФА Віталій Пономарьов та асистент арбітра національної категорії Андрій Валенко. Функції резервного судді буде виконувати арбітр ФІФА Андрій Шандор, також зі Львова.

Делегатом ФФУ на матчі працюватиме Микола Курилко (Харків), а за діями суддівської бригади уважно стежитиме інспектор ФФУ одесит Олександр Дегтярьов.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер