»Металург» З - «Динамо» - 0:0. Заковані ворота

Три виїзних поєдинки залишалося провести «Динамо» в чемпіонаті України в нинішньому році. На легке життя в них команді Валерія Газзаєва чекати не доводилося, що підтвердив матч у Запоріжжі, проти місцевого «Металурга». Господарі прагнули ні в чому не поступатися лідеру чемпіонату і, хоча за небезпечними моментами динамівці перевершили опонентів, на результаті це не позначилося. У підсумку 0:0, третя нічия «Динамо» в нинішньому чемпіонаті України.

У першому таймі на полі йшла рівна боротьба, на кожну атаку Шевченка та партнерів (до речі, Андрій у Запоріжжі грав на місці лівого атакуючого півзахисника) господарі відповідали не менш небезпечним контрвипадом. У другому таймі кияни повністю заволоділи ініціативою, багато в чому завдяки виходу на поле Алієва. Вище за всякі похвали діяли воротарі. До впевнених дій Шовковського за останні півтора десятиліття вболівальники встигли звикнути, а ось не по роках зріла гра Коваля гідна окремої похвали. Вартовий воріт «Металурга» добре діяв на виходах і на лінії воріт, а справжнім героєм зустрічі став завдяки епізоду на останній хвилині зустрічі. М'яч у штрафному майданчику влучив у руку Тейку, за що арбітр небезпідставно призначив пенальті. До м'яча підійшов штатний пенальтіст «Динамо» і найкращий бомбардир нинішнього чемпіонату Мілевський, але переграти 16-річного кіпера йому не вдалося. Цей епізод став кульмінаційним у матчі.

Втративши очки в Запоріжжі, «Динамо» залишається лідером чемпіонату, проте відставання від переслідувачів скоротилося. В активі «Металіста», який іде на другій позиції, на чотири очки менше, а в «Шахтаря» на п'ять. Тепер у грудні на команду Валерія Газзаєва чекає міні-тур південною Україною та поєдинки з «Чорноморцем» і «Таврією».

МЕТАЛУРГ З – ДИНАМО – 0:0

«Металург» З: 1.Коваль, 14.Польовий, 4.Степаненко, 5.Тейку, 39.Опанасенко, 20.Тигорєв, 3.Невмивака – кап (38.Кривцов, 49), 18.Міцейка (19.Карауш, 62; 31.Пісоцький, 90+2), 17.Аржанов, 30.Каськов, 16.Алозі.

«Динамо»: 1.Шовковський, 3.Бетао, 5.Вукоєвич, 7.Шевченко, 10.Мілевський – кап, 11.Єременко, 17.Михалик (8.Алієв, 56), 20.Гусєв (22.Кравець, 80), 21.Маграо, 36.Нінкович, 44.Алмейда.

Нереалізований пенальті: Мілевський (90+4).

Дивіться фотогалерею матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер