»Металург» Д – «Динамо»: суддівські призначення

»Металург» Д – «Динамо»: суддівські призначення

Стали відомі призначення арбітрів на матчі 20-го туру Прем'єр-ліги чемпіонату України сезону 2010/2011, у рамках якого «Динамо» зіграє на виїзді з донецьким «Металургом».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Юрій Вакс із Сімферополя. Зайнятися суддівством кримчанин вирішив у 1996 році, коли почав залучатися до обслуговування матчів аматорів регіональних змагань. Уже за шість років Юрій вийшов на професійний рівень, а з 2007 року (з перервами) працює на матчах елітного дивізіону.

У нинішньому сезоні в активі Вакса вісім матчів елітного дивізіону, в тому числі й два за участю «Динамо». У 6-му турі підопічні Валерія Газзаєва поступилися «Ворсклі» в Полтаві (1:3), а в 13-му турі вже під керівництвом Олега Лужного на своєму полі мінімально переграли «Карпати» (1:0).

Допомагати головному рефері будуть асистенти арбітра ФІФА – Олександр Войтюк (Запоріжжя) та харків'янин Олег Плужник. Функції резервного рефері виконає арбітр першої категорії Віталій Романов із Дніпропетровська. Інспектором ФФУ призначено відомого в минулому арбітра Олександра Крана, який представляє Харків.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер