»Металіст» – «Динамо»: судді зі Львова

»Металіст» – «Динамо»: судді зі Львова

Стали відомі арбітри, які будуть обслуговувати матч 3-го туру Епіцентр-Чемпіонату України, в якому "Динамо" на виїзді зіграє з харківським "Металістом".

Суддя в полі - арбітр ФІФА Андрій Шандор зі Львова. Шандор народився 5 січня 1966 року, а в 1992 році зайнявся суддівством на професійному рівні. Поєдинки вищої української ліги обслуговує з 2000-го року, арбітр ФІФА - з 2002-го року.

У попередньому сезоні львів'янин обслуговував два матчі за участю "Динамо", один із яких був якраз у Харкові проти "Металіста". Поєдинок проходив у рамках 1/8 фіналу національного Кубку, і динамівці здобули мінімальну перемогу (1:0). Не найкращі спогади від того поєдинку у бразильця Жерсона Маграо, вилученого з поля на останніх хвилинах.

Допомагати Шандору в майбутньому поєдинку будуть його земляки - асистент арбітра ФІФА Віталій Пономарьов та асистент арбітра національної категорії Андрій Валенко. Функції резервного виконає арбітр першої категорії Юрій Вакс, який представляє Сімферополь.

За організацією поєдинку простежить делегат ФФУ Борис Гореліков (Чернівці), а роботу арбітрів оцінить одеський інспектор ФФУ Валерій Лисенко.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер