Меморіал Василя Ковцуна. 1-й тур. «Динамо» U16 – «Маріуполь» U16 – 1:0

Меморіал Василя Ковцуна. 1-й тур. «Динамо» U16 – «Маріуполь» U16 – 1:0

Київське «Динамо» бере участь у турнірі вдруге – 2010-го «біло-сині» посіли тут п’яте місце. Цього разу динамівці потрапили до однієї групи з однолітками з «Маріуполя», УФК «Карпати» та хмельницького «Поділля».

У першому турі підопічні Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза зустрічалися з азовцями. Якраз перед початком гри почався рясний дощ, який протягом першого тайму (відповідно до регламенту, матч триває два тайми по 30 хвилин кожний) то припинявся, то знову поновлювався. А от із гольовими моментами не складалося. За першу половину матчу єдину по-справжньому небезпечну нагоду мав біля воріт суперника Ганжола, який прийняв м’яча після передачі Царенка з правого флангу й опинився один перед голкіпером, але пробив безхитрісно і воротар парирував удар ногами.

А от після поновлення гри «біло-синім» доволі швидко вдалося відкрити рахунок. Капітан команди Царенко взяв ініціативу на себе та пробив з-за меж штрафного майданчика, що стало несподіванкою для воротаря, й м’яч залетів у ворота – 1:0.

Надалі динамівці занадто багато помилялися, щоправда, навіть за такої ситуації моменти, аби подвоїти свою перевагу. Зокрема, дуже старався Горбач, але, перебуваючи під постійним пресингом одного-двох суперників, у найкращого бомбардира команди минулого сезону мало що складалося попереду.

А от маріупольці ближче до завершення поєдинку стали діяти сміливіше, активно йдучи вперед у надії зрівняти рахунок. Одного разу після удару з гострого кута м’яч просвистів поруч зі стійкою, ще в одному епізоді після навісу з кутового гравець азовців пробив набагато вище воріт. У підсумку, рахунок не змінився й матч завершився з мінімальною перевагою динамівців.

Віктор МОРОЗ, тренер «Динамо» U16:

- Важко оцінювати гру, адже наше першочергове завдання на турнірі – переглянути ряд гравців, які перед цією поїздкою приєдналися до нас, і в цих матчах ми оцінюємо, наскільки вони підходять нам у ігровому плані. Тому можу сказати так: результатом ми задоволені, а от якістю гри – ні.

Можливо, на якість гри наших підопічних вплинув той факт, що ми фактично грали з поїзда, оскільки лише вночі приїхали до Львова, провівши в дорозі 15 годин, після чого нас відвезли на базу. До того ж, нас чомусь привезли на стадіон з самого ранку, хоча в нас гра була призначена на 15:45, і хлопці півдня провели на сонці. Звідси й така млявість. Завтра у нас два матчі, сподіваюся, удасться підготуватися та провести їх на вищому рівні, ніж сьогоднішню гру.

«Динамо» (Київ) – «Маріуполь» – 1:0

«Динамо»: 1. Ісаченко, 8. Бенедюк, 3. Волковицький, 4. Філатов, 18. Мельниченко (19. Білоусов, 31), 9. Ганжола, 2. Єременко (16. Канаєв, 31), 5. Царенко (22. Подоляк, 53), 7. Слесар (20. Анікеєв, 53), 11. Горбач (23. Магаляс, 53), 14. Чеповий.

Запасний: 12. Кочерга.

«Маріуполь» (стартовий склад): 12. Лисих, 4. Брунов, 17. Макарчук, 2. Михайленко, 5. Ломов, 9. Зазовський, 7. Фундук, 10. Касьянов, 8. Кіор, 21. Балакай, 14. Заїченко.

Гол: Царенко (34).

У паралельному матчі нашої групи УФК «Карпати» розгромили «Поділля» – 4:0.

Відзначимо, що наступні два матчі у групі «Динамо» зіграє у п’ятницю, 23 серпня: о 13:15 суперником нашої команди стане «Поділля», а о 17:00 – львівські УФК «Карпати».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер