До зборів готові: перша група динамівців пройшла медобстеження

До зборів готові: перша група динамівців пройшла медобстеження

Цього дня перша група гравців зібралася у столичній клініці «Борис», що на Позняках, аби пройти традиційну перед кожними зборами процедуру – повне медобстеження. Одними з перших на «побачення» з лікарями приїхали Віталій Буяльський та Артур Рудько, а от серед тих, хто, навпаки, вирішив довше поспати, виявилися Сергій Рибалка та Денис Гармаш.

Загалом же в суботу в «Борисі» побували тринадцять футболістів – окрім тих, кого вже було названо вище, також усіх лікарів пройшли Євген Хачеріді, Микита Бурда, Артем Бєсєдін, Віктор Циганков, Сергій Сидорчук, Валерій Федорчук, Олександр Гладкий, Олександр Тимчик, а також Роман Яремчук, який повернувся з оренди в «Олександрії» й вирушає на збори разом із «Динамо».

По емоціях футболістів було видно, наскільки вони скучили за своїми партнерами по команді та футболом загалом. Раз по раз у коридорі медичного центру динамівці тепло обіймали один одного, вітаючи зі святами та цікавлячись справами кожного. Особливо «активним» у цьому плані традиційно був Євген Хачеріді, який по-дружньому «травив» як партнерів по команді, так і адміністраторів із лікарями.

У порядку черги футболісти долали «перешкоди» у вигляді кабінетів лікарів – від невропатолога до офтальмолога. Найдовше довелося чекати під кабінетом УЗД черевної порожнини та серця, оскільки її, як завжди, робили більш ніж ретельно.

Щодо тренувальної роботи, то в суботу гравці за власним бажанням могли приїхати на базу та попрацювати за індивідуальною програмою, наступного же дня, після того, як друга група футболістів пройде медобстеження, всі в обов’язковому порядку мають бути присутніми на денному тренуванні в Кончі-Заспі.

А от у понеділок, 16 січня, динамівці будуть тренуватися вже в більш комфортних умовах – у теплій Марбельї.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер