Медичні м'ячі для розтяжки та 10 x 100 м для заминки

Медичні м'ячі для розтяжки та 10 x 100 м для заминки

Погода на даний момент в Іспанії оманлива. Вранці та ввечері, коли сонце не перебуває в зеніті, на вулиці доволі прохолодно. Ось і Тайє Тайво, виходячи на ранкове тренування, не врахував цей момент та, окрім основного екіпірування, одягнув теплий комір. Утім, після кількох інтенсивних вправ даний аксесуар став непотрібним, і нігерієць без жалю зняв його.

А попітніти футболістам довелося неабияк. Причому, почалося тренування для них відразу ж із роботи з м'ячами. От тільки не стандартними, а спеціальними медичними, вагою по чотири кілограми кожен, призначеними для фітнес-вправ. Гарненько потягнувшись, хлопці вже перейшли до роботи зі звичними для них 450-грамовими сферами. До слова, в період зимової підготовки динамівці тренуються м'ячами із символікою Ліги Європи УЄФА, якими доведеться грати в матчах проти французького «Бордо».

Одним із найбільш цікавих елементів ігрової частини заняття стали міні-двохсторонки на половину поля за участю «синіх», «зелених» та «червоних». Футболісти були розділені таким чином:

«Сині»: Люлька, Вукоєвич, Аруна, Гармаш, Кранчар, Селін, Гусєв, Рубен;

«Зелені»: Цуріков, Буяльський, Тайво, Михалик, Кравець, Безус, Братков, Велозу;

«Червоні»: Хачеріді, Ярмоленко, Сидорчук, Віда, Данило Сильва, Мехмеді, Коркішко, Маїк (Цибульник).

Згідно зі встановленими правилами, команда, яка втратила м'яч під час атакуючих дій, поступалася місцем на полі. У підсумку, захисні порядки взяли гору над атакою, й у ворота, які захищали Коваль та Бойко, так і не влетіло жодного м'яча.

А наостанок наприкінці тренування, на тлі втоми, динамівці ще трошки побігали. «Трошки» – це десять відрізків по всій довжині поля (тобто, близько 100 метрів), кожен із яких необхідно було долати за 15-16 секунд. Важко, ніхто не сперечається, але користь фізичного навантаження на даному етапі дасть про себе знати на футбольному полі в офіційних матчах.

На вечірньому тренуванні до команди приєднався півзахисник Владислав Калитвинцев. Його привезли безпосередньо з аеропорту Малаги на машині прямо до футбольного центру. Враховуючи той факт, що Влад летів до Іспанії з пересадкою в Парижі, де чекав на свій рейсу більше трьох годин, навантажувати його особливо не стали – він займався окремо від партнерів, виконавши певний обсяг бігової роботи та трохи попрацювавши з м'ячем у групі з молоддю.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер