Матчі «Динамо» в Лізі чемпіонів покажуть телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2»

Матчі «Динамо» в Лізі чемпіонів покажуть телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2»

Найбільш цікаві міжнародні поєдинки глядачі, у тому числі, і вболівальники київського «Динамо» зможуть подивитися на телеканалах «Футбол 1»/«Футбол 2».

На зустрічі, яка відбулася 10-го вересня, телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2», відкрили новий футбольний сезон і презентували нові можливості перегляду футболу. 

Головний інтерес для вболівальників нашої команди, природно, представляють поєдинки «Динамо» в Лізі чемпіонів. На 2015-2018 роки телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» стали ексклюзивними трансляторами в Україні всіх поєдинків Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА, які є найпопулярнішими клубними змаганнями у світі. Всі єврокубкові матчі будуть транслюватися тільки в HD якості.

Для вболівальників «біло-синіх» повідомляємо, що вже на наступному тижні починаються прямі трансляції на каналах «Футбол 1» і «Футбол 2» Ліги чемпіонів 

По вівторках і середах будуть доступні до перегляду 4-5 прямих трансляцій. Це буде тільки на каналах «Футбол 1» і «Футбол 2».

Всі домашні матчі київського «Динамо» на НСК «Олімпійський» буде супроводжувати студія, розташована на місці подій. Заплановані й певні нововведення.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер