Матч із «Металургом» визначить найкращого гравця «Динамо» в травні

Матч із «Металургом» визначить найкращого гравця «Динамо» в травні

Ця зустріч уже не матиме жодного турнірного значення для обох команд – «Динамо» вже напевно фінішує третім, а запорожці давно «закріпилися» на останньому місці в турнірній таблиці і, мабуть, ще із зими будують плани на свій виступ у першій лізі наступного сезону. Однак, динамівцям є, що доводити, й за що боротися у цьому поєдинку. У першу чергу – за престиж та честь клубу.

Символічно, що саме вболівальники визначають найкращого гравця команди, ставлячи оцінки за гру кожному футболісту після кожного матчу «біло-синіх», що й дає найбільш об'єктивний рейтинг гравців «Динамо» за підсумками місяця. Нагадаємо, в березні найкращим було визнано Андрія Ярмоленка, а за підсумками квітня – Максима Коваля.

Перед останнім матчем цього місяця трійку найкращих складають ті ж гравці, що й у квітні. Лідирують Максим Коваль, Олег Гусєв та Андрій Ярмоленко, проте Максим, швидше за все, не зможе втримати свою першу позицію, оскільки пропустить через дискваліфікацію гру із запорізьким «Металургом», який виховав його.

Отже, представляємо лідерів рейтингу вболівальницьких симпатій перед останнім матчем місяця (станом на 13:30 21 травня).

Максим Коваль (загальний рейтинг – 20,6).

Найкращий гравець квітня був знову найкращим на думку вболівальників і в двох перших поєдинках травня – з «Металістом» та «Іллічівцем». У грі з маріупольцями Максим і взагалі став головним героєм зустрічі, відбивши пенальті, та отримав за це найвищу оцінку в травні серед усіх гравців за один окремий матч. У грі з «Таврією» голкіпер «біло-синіх», незважаючи на вилучення, також отримав один із найвищих балів, проте ця червона картка не дозволить йому зіграти з «Металургом», і шанси Максима знову стати найкращим гравцем «Динамо» за підсумками місяця , відповідно, знижуються.

Олег Гусєв (рейтинг – 17,9).


Капітан «Динамо» весняної частини сезону є одним із найбільш стабільних гравців команди. Олег – один із небагатьох, хто отримує хороші оцінки від уболівальників, навіть коли команда програє, адже кого-кого, а йому складно дорікнути в недостатній працьовитості або відсутності самовіддачі. Гусєв – футболіст із «динамівським» серцем, та є одним із незамінних гравців у команді Олега Блохіна.

Андрій Ярмоленко (рейтинг – 17,3).

Безумовно, в другій частині сезону у грі Андрія помітний найбільший прогрес серед усіх гравців «Динамо». Зараз Ярмоленко є одним із лідерів команди. Андрій отримав невисокі бали від уболівальників за гру в Харкові, де до нього було прикуто особливу увагу з боку захисників «Металіста», які не дозволили йому проявити свої найкращі якості. Проте в матчах з «Іллічівцем» та «Таврією» Андрій отримав порівняно непогані оцінки, що дозволяє йому знову претендувати на звання найкращого гравця місяця.

Зазначимо, що слідом за трійкою лідерів розташувалися Мігель Велозу (рейтинг – 14,5) та Домагой Віда (рейтинг – 14,1), які також претендують на звання найкращого гравця «Динамо» в травні 2013 року.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер