Матч U-21 «Динамо» – «Олександрія» на Динамо Київ YouTube

Матч U-21 «Динамо» – «Олександрія» на Динамо Київ YouTube

Коментувати поєдинок буде Вадим Власенко. Журналіст відповідально готується до нового професійного виклику, підготувавши глядачам чимало приємних сюрпризів.

- Вадиме, розкажіть про ваш досвід роботи спортивним коментатором, як часто берете мікрофон у руки?

- Щодо регулярної практики футбольних трансляцій, слава Богу, її вже накопичилося чимало: з 2006-го по два-три матчі кожного ігрового дня Ліги чемпіонів та Ліги Європи на каналах телекомпанії «Поверхность» («Спорт 1» та «Спорт 2», а свого часу й «Спорт 3»), поки вона володіла правами на трансляції цих турнірів. Це ж стосується, зокрема, англійських Прем'єр-ліги та Чемпіоншипа, Бундесліги, Серії А, чемпіонату Нідерландів та інших турнірів. До слова, наприклад, атмосферна Бундесліга та яскрава, душевна Ередівізія залишаються й зараз на каналах «Поверхності».

З 2008-го року не пропускаю як коментатор жодного чемпіонату світу та Європи: працюю або на телебаченні, або на радіо. Євро-2016 у повному обсязі було на «Українському радіо»: з 51-ї прямої трансляції був задіяний на 19-ти з них.

- Часто доводилося працювати на матчах за участю «Динамо»?

- Поєдинки «Динамо» коментую на ТБ та радіо доволі регулярно протягом уже багатьох років (фактично з 2006-го), причому це стосується найрізноманітніших турнірів за участю команд клубу: «Українське радіо» й зараз дозволяє візуалізувати в прямому ефірі для вболівальників більшість домашніх матчів київської команди в чемпіонаті країни й усі, без винятку, домашні поєдинки на євроарені.

У минулому сезоні, на запрошення «Динамо», для клубного каналу в Youtube працював на матчах основної команди клубу на спарингах під час зимових зборів, а також поєдинках молодіжної (U-21) та юнацької (U-19) команд у чемпіонаті України.

- Першою трансляцією в сезоні 2016/17 для Динамо Київ YouTube стане матч Чемпіонату U-21 «Динамо» – «Олександрія», поділіться очікуваннями від гри динамівської молоді?

- Мені особисто подвійно цікаво буде побачити, якою грою у п'ятницю команда відкриє для себе новий офіційний сезон. Зміни у тренерському штабі (тепер, як усі знають, команду очолюють Ігор Костюк та Унаї Мельгоса), певна ротація у складі на тлі минулого, як усі пам'ятаємо, чемпіонського сезону, очікуване поповнення на матч із «Олександрією» з основної команди, – вважаю, для вболівальників «Динамо» ця зустріч більш ніж цікава.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер