Marbella Cup-2013. Місцем у фіналі поступилися «ураганам»...

Marbella Cup-2013. Місцем у фіналі поступилися «ураганам»...

У цьому матчі Олег Блохін уже міг розраховувати на деяких збірників. До стартового складу потрапили Андрій Богданов та Роман Безус, які грали в другому таймі переможного матчу збірної України проти Норвегії. Точно не міг сьогодні допомогти команді Євген Хачеріді, який отримав пошкодження в тій же згаданій грі.

Ігрові аспекти


Динамівці з перших хвилин спробували захопити ініціативу й нав'язати бразильцям свою гру. На 8-й хвилині перший небезпечний удар у бік воріт «Атлетика» завдав Цуріков, але м'яч просвистів у сантиметрах від стійки. На відповідь «смугастих» довго чекати не довелося. Сантана увірвався до штрафного майданчика «Динамо» та спрямував м'яча в дальній кут воріт, але його удару трохи забракло влучності.

Реальна загроза воротам «біло-синіх» прийшла в середині тайму, а саме на 24-й хвилині. Спочатку Коваль вступив у гру, парирувавши удар Олівейри. А за хвилину Максиму довелося ще двічі рятувати свою команду. Спочатку він відбив ще один потужний удар Олівейри, й відразу же зреагував на добивання, парирувавши удар упритул.

На початку другого тайму команди часто порушували правила, через що було багато затримок та навіть виникали сутички. На 64-й хвилині все це призвело до вилучення за грубий фол у центрі поля Андрія Цурікова. Небезпечні моменти в другому таймі можна було порахувати на пальцях однієї руки. У «Динамо» кілька разів гостро бив Безус, а у бразильців проявляв активність Сантана.

Ключовий момент

Півзахисник «Атлетика» Сантана на 82-й хвилині зустрічі став «винуватцем» ключового епізоду в грі. Бразилець, увірвавшись до штрафного майданчика «Динамо», потрапив у так звану «коробочку» між Михаликом та Тайво й, відчувши дотик, звалився на газон. Пенальті, як кажуть, на розсуд судді. Удар із позначки чітко реалізував Ренан Феліпе, несильним ударом спрямувавши м'яча низом у лівий від Коваля кут. Максим кинувся у правий...

Топ персони

Із динамівців звернули на себе увагу Цуріков та Безус, які проявляли активність в атаці. Однак Андрій зіпсував загальне враження про свою гру невиправданим грубим фолом, за що був вилучений, а Роман (на фото) не використав чи не єдиний шанс динамівців відігратися – після його удару з меж штрафного майданчика м'яч ледь зачепив стійку та полетів у сітку із зовнішнього боку воріт.

У складі бразильської команди виокремлювався Маркуш Сантана. Він завдав найбільше клопоту динамівському захисту та став ключовою фігурою зустрічі, заробивши пенальті, з якого й було забито єдиний та вирішальний гол у матчі.

Marbella Cup. Півфінал

7 лютого 2013 Марбелья. Муніципальний стадіон, 50 глядачів

 «Динамо» – «Атлетико Паранаенсе» – 0:1 (0:0)

«Динамо»:
Коваль – Данило Сильва, Віда, Михалик (к), Тайво (Селін, 85) – Аруна, Буяльський (Коркішко, 52, Люлька, 80), Богданов, Безус, Цуріков (Кравець, 64) – Рубен (Сидорчук , 66).

«Атлетико Паранаенсе»: Вевертон, Жесус, Маноель Карвальйо, Клеберсон Соуза, Да Сильва, Ботельйо, Сіріньйо, Жоао Пауло, Маркуш Сантана, Еліаш Олівейра (Ренан Феліпе, 77), Евертон (Маранао, 77).

Гол: Феліпе (82, з пенальті)

Попередження: Безус (26), Богданов (53), Люлька (84) – Сантана (52), Карвальйо (67)

Вилучення: Цуріков (64)

Інші важливі статистичні дані матчу (у дужках – статистика першого тайму) 

«Динамо»

 

«Атлетико Паранаенсе»

0 (0)

Голи

1 (0)

7 (4)

Загалом ударів

10 (6)

2 (1)

Удари в рамку воріт

5 (4)

4 (3)

Удари повз ворота

5 (2)

1 (0)

Стійки та поперечини

0 (0)

4 (3)

Кутові

2 (0)

7 (4)

Офсайди

2 (1)

31 (16)

Здійснено фолів

17 (8)

3 (1)

Жовті картки

2 (0)

1 (0)

Червоні картки

0 (0)

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер