Малхаз Асатіані: «Налаштовуємось на важкий матч із «Дніпром»

Малхаз Асатіані: «Налаштовуємось на важкий матч із «Дніпром»

Про настрій наших футболістів після матчу з «Арсеналом» і про те, як команда готується до останніх поєдинків у чемпіонаті України, кореспонденту Інформаційного відділу розповів грузинський захисник Малхаз Асатіані.

- Ми встигли трохи відпочити після поєдинку з «Арсеналом». Звичайно, дуже прикро, що програли на останніх хвилинах, граючи з «Арсеналом» на рівних. Тим паче, самі мали кілька можливостей... Але так буває, тільки чомусь останнім часом саме з нами. Адже Бендтнер очевидно підіграв собі рукою, приймаючи м'яча. Шкода, що суддя цього не побачив, а розмовляти з ним після гола було марно.

- Ви майже місяць не грали. Важко було відразу вийти у матчі Ліги чемпіонів?

- Так, звичайно. В першому таймі в мене багато чого не виходило, але в другому таймі, гадаю, я виправився і зіграв вдаліше.

- До збірної вас не викликали також через травму?

- Ні, мене запрошували, просто були проблеми із візою.

- Яку установку вам дав тренер на матч із «Арсеналом»?


- «Динамо» мало грати у свій футбол, не сидіти постійно ззаду в обороні і більше контролювати м'яча. Здається, це в нас виходило, особливо в другому таймі, коли вдалося створити кілька хороших моментів.

- Червона картка Алієва, на ваш погляд, була заслуженою? Як ви ставитеся до його вчинку?

- Це просто емоції. Щоправда, ніхто з нас не думав, що кінцівка матчу виявиться настільки нервовою. «Арсенал» ніякої загрози біля наших воріт не створював. Звичайно, Алієва не вистачатиме в грі із «Фенербахче», але, я сподіваюся, знайдеться гравець, який зможе його гідно замінити. Радує, що до складу повертаються травмовані футболісти.

- Який настрій перед матчем із «Фенербахче»?


- Поки ми про цю гру не думаємо. Післязавтра зіграємо важкий матч із «Дніпром», а налаштовуватися на турків будемо вже після 5-го грудня. Сподіваюся, хоч цього разу успіх нам посміхнеться.

- Футбольний рік закінчується. Втома накопичилася?

- Звичайно, вже всім хочеться відпочити. Втім, особисто я провів дуже мало матчів, щоб відчувати втому. Минулого сезону не грав за «Локомотив», тепер травму отримав і на місяць залишився без футболу, тому мені хочеться грати і грати.

- Плани на Новий рік вже маєте?

- Так, поїду традиційно додому до Грузії.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер