Максим КОВАЛЬ: «В День народження доводилось відбивати пенальті»

Максим КОВАЛЬ: «В День народження доводилось відбивати пенальті»

Його свято співпало з відпусткою команди, тож більшість його партнерів вже роз'їхалися на відпочинок в теплі країни. У Максиму така поїздка ще попереду, тож, проводячи свято в Києві, великої урочистості динамівець вирішив не влаштовувати. Прийнявши привітання від офіційного сайту клубу, , воротар розповів, як зазвичай проходять його іменини:

- Напевно, краще відзначати День народження під час відпустки. Таке свято, як то кажуть, раз на рік, звісно, його хочеться відсвяткувати. Але одна справа, коли він припадає на час відпустки, і зовсім інша, коли збігається з тренуваннями, офіційними матчами чи підготовкою до них під час сезону. Перша частина сезону не завжди закінчується так рано. Звісно бували випадки, коли в цей день у мене були матчі. Ще коли був у запорізькому «Металурзі», як зараз пам'ятаю, одного разу з «Шахтарем» грав. До речі той День народження і був для мене найбільш пам'ятним. Я тоді ще пенальті від Фернандіньйо відбив. А іншого разу був поєдинок з «Карпатами» наступного дня після Дня народження. Додаткова мотивація? Чесно кажучи, на полі під час матчу про це зовсім не думаєш. Всі думки сконцентровані на захисті воріт.

Для мене матеріальні цінності не мають першочергового значення, я більше ціную увагу. Тому завжди радий, коли про це свято згадують друзі та знайомі, знаходять час, щоб зателефонувати, привітати, сказати приємні слова. А взагалі, мені більше подобається дарувати подарунки, ніж отримувати їх.

ФК «Динамо» приєднується до всіх привітань, бажає імениннику щастя, міцного здоров'я, професійних успіхів та удачі у всіх починаннях!

Нехай все задумане виконується, а життя підносить лише приємні сюрпризи.

Нових звершень та перемог!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер