Максим Коваль – найкращий гравець травня в «Динамо»

Максим Коваль – найкращий гравець травня в «Динамо»

У підсумку перемогу здобув 19-річний воротар команди Максим Коваль, який набрав 13 залікових очок. Молодий голкіпер у важку для «біло-синіх» хвилину надійно замінив травмованого у грі з «Волинню» досвідченого Олександра Шовковського і зберіг свої ворота на «замку» аж... до свого першого вилучення в чемпіонатах України в останньому матчі першості проти сімферопольської «Таврії», що сталося в його 42-му матчі у динамівському воротарському светрі. Загалом же «суха серія» нашого перспективного воротаря досягла позначки у 398 хвилин, і будемо сподіватися, продовжиться в наступній першості країни.

Друге місце, набравши 11,7 балів, посів Андрій Шевченко, який виводив у травні команду на ігри із «Зорею» та «Таврією» з капітанською пов'язкою. Ветеран «Динамо» поступово набрав хорошу форму, що не може не обнадіювати всіх уболівальників збірної України напередодні Євро-2012, який стартує незабаром.

Третім став захисник Бетао, який отримав від уболівальників 10,5 очок. Бразилець у травні, як і загалом у сезоні, провів матчі на стабільно високому рівні (25 ігор у чемпіонаті, три попередження).

Нагадаємо, що в березні найкращим гравцем команди за підсумками вашого голосування став півзахисник Олександр Алієв, а у квітні ви гідно оцінили майстерність та мужність, назвавши найкращим воротаря нашого клубу Олександра Шовковського.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер