Максим Коваль – найкращий гравець «Динамо» у квітні!

Максим Коваль – найкращий гравець «Динамо» у квітні!

Нагадаємо, після кожного матчу в користувачів сайту є можливість поставити оцінки кожному футболісту за гру в МАТЧ-ЦЕНТРІ за десятибальною шкалою. Згодом ці бали сумуються, й ми отримуємо об'єктивну оцінку гравців за місяць, найкращий із яких за отримує спеціальний приз.

Таким чином, саме ви, дорогі друзі, визначаєте найкращих гравців нашої команди, тому це звання цінне подвійно. Нагадаємо, в березні лауреатом уболівальницького визнання став Андрій Ярмоленко. За кілька днів шквал запитань, які було адресовано Андрію, обрушився на офіційний сайт. Всі вони були систематизовані й адресовані Ярмоленку. Андрій із бажанням на них відповів, а автор найкращого запитання мав можливість бути присутнім під час запису інтерв'ю на базі клубу в Кончі-Заспі, особисто поспілкуватися з переможцем та отримати футболку з автографом найкращого футболіста березня в «Динамо».

У квітні за звання найкращого гравця розгорнулася неабияка боротьба. Перед останнім матчем із «Дніпром» на цю номінацію претендували відразу двоє – Олег Гусєв та Максим Коваль. У підсумку, вибір уболівальників таки схилився на користь Максима, який отримав найкращу оцінку за матч із «Дніпром». Отже, представляємо трійку лауреатів.

1. Максим Коваль (сума балів – 32,7).

Найкращим гравцем у квітні став голкіпер «Динамо» Максим Коваль. У тому, що у весняній частині чемпіонату «Динамо» пропустило лише тричі, є чимала частина заслуги голкіпера «біло-синіх», який упевнено діяв у рамці. Шість матчів із сімох Коваль відстояв «на нуль», пропустивши лише від «Шахтаря». У квітні він розпочав чергову «суху» серію, яка тепер нараховує три матчі. За останню гру з «Дніпром» голкіпер «Динамо» отримав чимало позитивних відгуків у пресі, а також одну з найкращих оцінок (після автора переможного дубля Лукмана Аруни) від наших уболівальників, що в остаточному результаті й зумовило перемогу Максима в номінації на звання «Найкращий гравець «Динамо» у квітні 2013 року».

2. Олег Гусєв (сума – 32).

Зайвий раз представляти Олега Гусєва, який виконував обов’язки капітана в останніх матчах, уболівальникам «Динамо», напевно, не варто. Гусєву, який выдсвяткував наприкінці квітня свій 30-річний ювілей, довелося побувати як у ролі «крила» атаки, де Олег почуваэться, немов риба у воді, так і на правому краю захисту. Причому на фланзі оборони Олег дасть фору практично будь-якому номінальному захиснику. У ситуації, в якій опинилося «Динамо» у зв'язку з дискваліфікацією відразу кількох захисників, вміння Гусєва надійно зіграти в захисті справді важко переоцінити.

3. Мігель Велозу (сума – 30,7).

У квітневих матчах «Динамо» Велозу проявив себе цілком успішно. У порівнянні з початком сезону, коло обов'язків португальця помітно збільшилося. Зараз тренерський штаб вимагає від нього набагато більше уваги приділяти грі на руйнування. І це завдання Мігель виконує на «відмінно», яскравим прикладом чого стала гра з «Шахтарем», в якій він не дав розвернутися потужній середній лінії «гірників». У решті матчів, із «Карпатами», «Зорею» та «Дніпром», Мігель встигав попрацювати як на захист, так і на атаку. У кожній із цих зустрічей він став автором гольової передачі. Фірмові навіси Велозу зі стандартів, які практично завжди несуть у собі загрозу для суперників, уже стали головним болем для суперників «біло-синіх».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер